Ακρόαση για το έργο «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» του Τομ Σούλμαν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη

Ακρόαση για το έργο «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» του Τομ Σούλμαν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη

Η καλλιτεχνική εταιρία ΜΥΘΩΔΙΑ, η People Entertainment Group και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ασπιώτης διεξάγουν ακρόαση για το έργο «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» του Τομ Σούλμαν, με πρωταγωνιστή τον Άκη Σακελλαρίου, το οποίο θα ανεβεί στο θέατρο Βρετανία την προσεχή θεατρική σεζόν με προγραμματισμένη ημερομηνία πρεμιέρας την 9/12/2022!

Αναζητούνται άνδρες ηθοποιοί ερμηνευτικής ηλικίας 17 έως 20 χρόνων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό και φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kiklos_vretania@hotmail.com έως το Σάββατο 14/5 στις 14.00.

Παρακαλούμε να αναγράφεται στις πληροφορίες η πιθανή γνώση μουσικού οργάνου. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πρώτος κύκλος της ακρόασης θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού τις ημέρες Τρίτη 17/5 , μεταξύ των ωρών 16:30 έως 23:30 και Τετάρτη 18/5, μεταξύ 12:30 έως 18:00, στο θέατρο Βρετάνια.

Οι συμμετέχοντες στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο της αρεσκείας τους και ένα τραγούδι. Παρακαλούμε πολύ, η πιθανή αδυναμία κάποιου στο τραγούδι ας μην λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας, καθώς δεν θα αποτελέσει λόγο αποκλεισμού κάποιου υποψηφίου.

Τέλος, η παραγωγή επιφυλάσσεται, αναλόγως με τη συμμετοχή, το υλικό ή την επιθυμία ή ανάγκη βαθύτερης διερεύνησης κάποιων επιλαχόντων, για τη διενέργεια και δεύτερου κύκλου ακρόασης την Δευτέρα ή Τρίτη 23 ή 24 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 17:00 έως 23:00 στον ίδιο χώρο (Θέατρο Βρετάνια).
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρκέλλα Καζαμία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter