Ακροδεξιές γελοιότητες του Κικίλια που υποκαθιστά τις έρευνες και αποφασίζει!

Ακροδεξιές γελοιότητες του Κικίλια που υποκαθιστά τις έρευνες και αποφασίζει!

Συνεχίζει να πλατσουρίζει στα λασπωμένα νερά της ακροδεξιάς ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σε ρυθμούς Άδωνη Γεωργιάδη.

Μιλώντας για μία ακόμη φορά στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας, αποφάσισε -εμμέσως πλην σαφώς- από μόνος του ποιοι κρύβονται πίσω από το τυφλό χτύπημα στον Άγιο Διονύσιο επαναλαμβάνοντας το παραμύθι που θέλει η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, περί σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ… με τους τρομοκράτες!

Σε ρυθμούς Κυριάκου Μητσοτάκη – Βόριδη – Σαμαρά – Γεωργιάδη «νόμος και τάξη» και σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει φόβο στους πολίτες -εξάλλου είναι το μόνο πάνω στο οποίο «επενδύει» η σημερινή τραγική ηγεσία της ΝΔ – βάζοντας και σαν σάλτσα το μεταναστευτικό, τα σύνορα, την ισλαμική τρομοκρατία και το εμπόριο λευκής σαρκός(!), αλλά και τα Εξάρχεια(!), επαναλαμβάνει τα περί ανοχής της κυβέρνησης στην τρομοκρατία.

«Η κυβέρνηση αισθάνεται ιδεολογικά αδύναμη και δεν μπορεί να ελέγξει την μήτρα του 2,5% της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, από την οποία προέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πολύ κοντά με τα Εξάρχεια και την αναρχία», λέει ο κ. Κικίλιας προεξοφλώντας μάλιστα όλες τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Δεν λείπει και η λέξη Ρουβίκωνας για να γίνουν οι συνειρμοί.

Για να δέσει το γλυκό κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν πήρε θέση. «Ένα 24ωρο μετά το χτύπημα στον ‘Αγιο Διονύσιο, βλέπω με μεγάλη απορία και έκπληξη ότι ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Τζανακόπουλος, ούτε η αρμόδια υπουργός, η κα Γεροβασίλη, αισθάνθηκαν την ανάγκη να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση. Η κυβέρνηση εκπροσωπείται θεσμικά από αυτούς τους τρεις, όχι από τον κ. Πολάκη» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Μόνον που ο κ. Κικίλας εσκεμμένα αποκρύπτει πως ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν υπάρχουν στοιχεία για το ποιος έβαλε το εκρηκτικό μηχανισμό πήραν θέση οι καθ’ύλην αρμόδιο υπουργοί αλλά και τα κόμματα της συγκυβέρνησης:

  • Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, καθ’ύλην αρμόδιος για την Εκκλησία
  • Η υφυπουργός προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, καθ ύλην αρμόδια για την τρομοκρατία και βέβαια
  • Το κυβερνών κόμμα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και
  • Το συγκυβερνών κόμμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Και επειδή ίσως δεν τον έχουν ενημερώσει(αποκλείεται) παραθέτουμε τις δηλώσεις:

ΣΥΡΙΖΑ

«Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που οδήγησε μάλιστα και στον τραυματισμό δύο ανθρώπων, είναι μια αποκρουστική ενέργεια, που βρίσκει απέναντί της ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», υπογραμμίζει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναμένουμε από τις έρευνες των αρμόδιων αρχών να φωτιστεί η υπόθεση και να συλληφθούν οι δράστες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τραυματισμένο αστυνομικό που πήγε να ελέγξει το περιστατικό, καθώς και στον νεωκόρο της εκκλησίας», καταλήγει στην ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Κατερίνα Παπακώστα, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Συστήνω αυτοσυγκράτηση σε όσους έχουν απύλωτο στόμα. Με αφορμή την έκρηξη, λένε πράγματα τα οποία ποτέ δεν θα έλεγαν αν πλήρωναν φόρο για αυτά…», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook.

https://www.facebook.com/katerinapapakosta.gr/photos/a.899150923437657/2205723006113769/?type=3&theater

Κώστας Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων 

Τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πρωί επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό, επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν από τον εφημέριο του ναού.

«Η επίθεση σε κάθε χώρο λατρείας είναι μια επίθεση απέναντι στους θρησκευόμενους πολίτες αλλά και απέναντι στο δημοκρατικό μας πολίτευμα που κατοχυρώνει τη θρησκευτική ελευθερία», δήλωσε στη συνεχεία ο υπουργός. «Η παρουσία μας εδώ ως κυβέρνηση είναι για να καταδικάσουμε τέτοιου είδους ενέργειες με τον πιο απόλυτο τρόπο και, προφανώς, να ευχηθούμε στους τραυματίες να ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία που έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια της τέλεσης των καθηκόντων τους», πρόσθεσε.

Ανεξάρτητοι Έλληνες – Θόδωρος Τοσουνίδης (εκπρόσωπος Τύπου)

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, χωρίς καμία προειδοποίηση και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού και του νεωκόρου.

Ήταν μια απεχθής και άθλια ενέργεια. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα.

Κάθε πράξη βίας, από όπου και αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα και πρέπει να μας βρίσκει όλους σε ενιαίο μέτωπο απέναντί της.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό και στον νεωκόρο της εκκλησίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter