Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Tο επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θιάσου»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Tο επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θιάσου»

Τροφή στα «πετσωμένα» ΜΜΕ έδωσε χιουμοριστική ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη αναφορικά με δήθεν προφίλ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter.

Ο ίδιος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης screenshots φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία δεν αντιλήφθηκαν το χιούμορ που έκανε σε πρωινή του ανάρτηση, κάνοντας λόγο για «καθημερινά διαπιστευτήρια ότι ανθίζουν τα λουλούδια που πότισε η λίστα Πέτσα και μετά όταν τους το λες στα μούτρα, κάνουν πως παρεξηγούνται».

Το πρωί της Τρίτης, όταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε την ανάρτηση του υπουργείου Ανάπτυξης η οποία έγραφε: «Άδωνι άλλαξε άμεσα pass βάλε κάτι διαφορετικό με αριθμούς και για γράμματα», με το σχόλιο: «το επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θιάσου».

Την ανάρτηση του Νικολαΐδη αναπαρήγαγαν φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης με σχόλια όπως «την πάτησε». Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του σημείωσε αρχικά ότι «κάπου φτάνει ρε παιδιά, αν υπάρχει αίσθημα αυτοσυντήρησης ή αυτοπροστασίας. Το ποιος από όλους “την πάτησε”, το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών που έχουν αντιληπτική ικανότητα κατανόησης γραπτού κειμένου άνω του Δημοτικού».

Στη συνέχεια με νέα του ανάρτηση ανέφερε ότι «ίσως και να είχα υψηλές προσδοκίες στην αντίληψή τους περί χιούμορ».

Παράλληλα, απαντώντας σε ανάρτηση της «Ομάδας αλήθειας» δήλωσε: «Σε κάποιους μπορεί να αποδοθεί σε έλλειψη κατανόησης γραπτού κειμένου, σε άλλους ηθελημένη διαστρέβλωση. Διαλέξτε που ανήκετε. Επίσης, αυτά τα comme il faut παιχνιδάκια, αλλού, γιατί σε εμένα δεν πιάνουν. Τζάμπα προσπαθείτε».

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Αλ. Νικολαΐδης απάντησε και στο υπουργείο Ανάπτυξης το οποίο προσπάθησε να… εξηγήσει το λάθος που νόμιζε ότι έκανε ο αναπ. εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter