Αλεξιάδης για αθλιότητα Ψαριανού: «Δεν υπάρχει αυτή η είδηση, δεν παίζει στα κανάλια» – Παρίστανε τον ανήξερο ο Κυρανάκης (Video)

Αλεξιάδης για αθλιότητα Ψαριανού: «Δεν υπάρχει αυτή η είδηση, δεν παίζει στα κανάλια» – Παρίστανε τον ανήξερο ο Κυρανάκης (Video)

Σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Τρύφωνας Αλεξιάδης και ο Κώστας Κυρανάκης, ο οποίος είπε να αφήσει επί μέρους την υπεράσπιση των εθνικιστικών μπάρμπεκιου έξω από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Όταν η δημοσιογράφος, Ελένη Καλογεροπούλου, ρώτησε τον υποψήφιο της ΝΔ που έταζε «επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε Ελληνόπουλο», εκείνος παρίστανε τον ανήξερο. «Τι έγραψε;» αναρωτήθηκε για το χυδαίο tweet του Γρηγόρη Ψαριανού, ενώ όταν η δημοσιογράφος του διάβασε την αποτρόπαιη ανάρτηση, εκείνος πήρε τις απαιτούμενες αποστάσεις, λέγοντας:

«Εμένα δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος, δεν είναι… το να αποκαλεί σκουλήκια τώρα τους δασκάλους είναι λάθος πολιτικά, δεν με εκφράζει. Δεν το γνώριζα, αλλά αν ισχύει αυτό που λέτε…».

«Σε ποιο Δελτίο Ειδήσεων έπαιξε αυτό;»

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη ρωτώντας την κ. Καλογεροπούλου: «Σε ποιο Δελτίο Ειδήσεων έπαιξε αυτό κ. Καλογεροπούλου;». «Πουθενά» απάντησε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, ο Κ. Κυρανάκης, ο οποίος ως αν. εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορούσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για «προκλητικότητα στο Αιγαίο», έκρινε σκόπιμο να πει: «Εδώ τι είναι; Δεν είναι κανάλι;».

«Μου κάνει εντύπωση ότι αυτό που είπε ο κ. Ψαριανός, που είναι μια μεγάλη αλητεία, δεν έπαιξε μέχρι στιγμής πουθενά. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό» αντέτεινε ο κ. Αλεξιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά Ψαριανού μετά τη χυδαία ανάρτηση για τους καθηγητές

Αλεξιάδης: Γιατί η ΝΔ δεν συμπεριέλαβε στο Μεσοπρόθεσμο τις εξαγγελίες που έκανε στην προεκλογική περίοδο; (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter