Αλέξης Τσίπρας: Δεν πάει άλλο με το καθεστώς Μητσοτάκη – Εκλογές το συντομότερο

Αλέξης Τσίπρας: Δεν πάει άλλο με το καθεστώς Μητσοτάκη – Εκλογές το συντομότερο

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ανοιχτής ομιλίας του στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης.

«Δεν πάει άλλο με την κυβέρνηση των αποτυχημένων που βαφτίστηκαν άριστοι και βαφτίζουν το ψάρι κρέας. Έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς γιατί πληρώνουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της χειρότερης κυβέρνησης από τη μεταπολίτευση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας, που δεν δίστασε να μιλήσει για «καθεστώς Μητσοτάκη».

«Αυτή τη λεηλασία που ζούμε εδώ και 8 μήνες», πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή οι κυβερνώντες «έχουν πέσει σαν τις ακρίδες στον δημόσιο πλούτο» και «ποτίζουν τα κλεφτόδεντρα της αισχροκέρδειας», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Φταίει το καθεστώς Μητσοτάκη για το δράμα των νοικοκυριών… που μοιράζει αφειδώς χρήμα στους έχοντες και κοροϊδία στους μη έχοντες… που διώκει και παρακολουθεί δημοσιογράφους», δήλωσε μεταξύ άλλωνο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Ωστόσο εξέφρασε έντονη ανησυχία για το τι θα παραλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έλθει στην εξουσία, δηλώνοντας πως «δεν θα παραλάβουν μόνο άδεια ταμεία, αλλά και χάος στα εθνικά θέματα».

«Ο κ. Μητσοτάκης διαχειρίζεται τα οικονομικά θέματα σαν «ανώνυμη εταιρεία» και τα εξωτερικά θέματα σαν ”μονοπρόσωπη ΕΠΕ”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. Κάνοντας μάλιστα αναφορά στις αποκαλύψεις από τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς για την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων από την Αθήνα στο Κίεβο (γεγονός που εμπλέκει περαιτέρω την Ελλάδα στον πόλεμο), ο Αλ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι στα εξωτερικά θέματα ο πρωθυπουργός «αποφασίζει, διατάζει και μαθαίνουμε από τρίτους».

«Ζητάμε εκλογές το συντομότερο…, δεν πάει άλλο, το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη πρέπει να φύγει», τόνισε καταλήγοντας ο Αλ. Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα προς τους πολίτες «να δώσουμε μαζί τον αγώνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter