Alfa Romeo Giulietta Sport

Alfa Romeo Giulietta Sport

Νέα Alfa Romeo Giulietta Sport με νέα πακέτα εξοπλισμού και εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή από 18.050 ευρώ. H Giulietta επιστρέφει πιο Sport από ποτέ, σε μια νέα έκδοση με ξεχωριστή εμφάνιση και μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο που ενσαρκώνει το απαράμιλλο “Alfa Spirit” με τον πιο αυθεντικό τρόπο έρχεται ανανεωμένο, με μια ολοκαίνουργια έκδοση που δημιουργήθηκε με σκοπό να οδηγήσει την έννοια του “sport” σε άλλα επίπεδα.

Το ήδη ελκυστικό πακέτο της βασικής έκδοσης Giulietta, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, A/C, 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder/e-Q2, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, επιλογέα οδήγησης ALFA DNA, DRL και πίσω φώτα LED, σύστημα U-connect με οθόνη αφής 5’’, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 16’’εμπλουτίζεται, για την ολοκαίνουργια έκδοση Giulietta Sport, με τις εξής προσθήκες: σπορ εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινο περίγραμμα, σπορ πίσω διαχύτη με μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρο εσωτερικό στον ουρανό και τις κολώνες, ζάντες αλουμινίου 17’’, σκούρα πίσω κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο και cruise control.

Φυσικά, κάθε αυτοκίνητο Alfa Romeo είναι τόσο μοναδικό, όσο και ο κάθε οδηγός του. Έτσι, η νέα Giulietta Sport μπορεί να διαμορφωθεί με ιδιαίτερο τρόπο, χάρη στη μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και πακέτων εξοπλισμού που προσφέρονται.

Ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου αναδεικνύεται στον μέγιστο βαθμό με το εντυπωσιακό Μπλε Misano, ενώ το μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε 11 επιπλέον χρωματικές επιλογές.

Τα νέα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού είναι εξίσου ελκυστικά, και σχεδιασμένα για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, στο πακέτο Tech συμπεριλαμβάνονται: Radio Alpine (με υψηλής ποιότητας οθόνη αφής 7’’ και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινο διακριτικό φωτισμό, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών. Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το πακέτο Carbon αναβαθμίζει με εντυπωσιακό τρόπο την σπορτίβ εμφάνιση του αυτοκινήτου χάρη στις μοναδικές carbon-look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσιπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Miron περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική είναι και η τιμή της νέας Giulietta Sport, η οποία διαμορφώνεται, μετά τις προωθητικές ενέργειες, ως εξής: με τον κινητήρα 1.4 120hp στα 18050€, με τον 1.4 Multiair 150hp στα 20.600 ευρώ και με τον 1.6 JTDM-2 120 ίπποι στα 20.900€ ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η νέα Giulietta Sport, όπως και όλη η γκάμα της Giulietta τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο (εκτός της κορυφαίας έκδοσης Veloce) διατίθεται με Λιανική Τιμή Προ Φόρων 17.000 ευρώ προσφέροντας σημαντικά οφέλη τόσο για τον χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου όσο και για τον πελάτη λιανικής.

Μια μοναδική πρόταση της Alfa Romeo που συνδυάζει το απαράμιλλο ιταλικό στυλ με το σπορτίβ πνεύμα, και υπόσχεται ασύγκριτη οδηγική απόλαυση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter