Alfa Romeo και Jeep® εντυπωσίασαν το κοινό στο Goodwood

Alfa Romeo και Jeep® εντυπωσίασαν το κοινό στο Goodwood

Το φεστιβάλ του Goodwood είναι η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Alfa Romeo και Jeep® με τα κορυφαία τους μοντέλα.

Στην κλασσική ανάβαση της εκδήλωσης τις εντυπώσεις έκλεψαν το Grand Cherokee Trackhawk, το δυνατότερο SUV όλων των εποχών και η ειδική σειρά “Alfa Romeo Racing” της Giulia Quadrifoglio, που αποτελεί το δυνατότερο μοντέλο παραγωγής της Alfa Romeo.

Quadrifoglio: ένα θρυλικό έμβλημα δύναμης

Το πρόγραμμα παρουσίας των δύο μαρκών που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τελειότητα είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Σε επίπεδο ταχύτητας το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing με τον Antonio Giovinazzi δίνει τον τόνο των απόλυτων επιδόσεων. Παράλληλα οι ειδικές εκδόσεις των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio αποτελούν ένα φόρο τιμής στην πλούσια αγωνιστική ιστορία της μάρκας διαθέτοντας εκτός από τον περαιτέρω βελτιωμένο V6 bi-Turbo βενζινοκινητήρα των 510 ίππων και μία σειρά χαρακτηριστικών εξελιγμένων μέσα από την εμπειρία που αποκτά η μάρκα στην Formula 1.

Tonale: Το όραμα της Alfa Romeo για ένα συμπαγές plug-in υβριδικό SUV μοντέλο

Η Alfa Romeo που είναι συνώνυμη με τις επιδόσεις, εκφράζει το όραμα της για το μέλλον μέσω της Tonale. Το νέο πρωτότυπο που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο “Car Design Award 2019” αποτελεί ένα ιδανικό συνδυασμό την πλούσιας κληρονομιάς της μάρκας και νέων ιδεών. Όπως σε κάθε Alfa Romeo όλες οι λεπτομέρειες είναι σχεδιασμένες γύρω από την οδηγική απόλαυση με την Tonale να κάνει παράλληλα ένα τολμηρό βήμα προς την ηλεκτροκίνηση.

Ισχύς που σπάει ρεκόρ: Το Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Οι επιδόσεις των μοντέλων της Jeep είναι συνυφασμένες με τη δυνατότητα τους να αντιμετωπίζουν με ευκολία τις πλέον απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές, χαρακτηριστικό που συναντά κανείς σε όλη τη παρούσα γκάμα της μάρκας.

Αυτή τη φορά στο Goodwood η Jeep εντυπωσίασε και με το ισχυρότερο SUV του κόσμου, το Grand Cherokee Trackhawk. Εφοδιασμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 βενζινοκινητήρα 6,2 λίτρων, απόδοσης 710 ίππων και 868 Nm ροπής, το Trackhawk προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις με την διαδικασία επιτάχυνσης από τα 0 στα 100χλμ./ώρα να διαρκεί μόλις 3,7δλ., η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 289χλμ./ώρα και η επιβράδυνση από τα 100χλμ./ώρα σε στάση να απαιτεί μόλις 37μ. χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πέδησης της Brembo. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά επέτρεψαν στο μοντέλο να καταγράψει πρόσφατα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με 280χλμ./ώρα στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Βαϊκάλη στη Ρωσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter