Alfa Romeo Stelvio Ti

Alfa Romeo Stelvio Ti

Την Alfa Romeo Stelvio Ti παρουσιάζει η ιταλική εταιρεία, ένα μοντέλο που αντικαθιστά τη Milano Edizione στην κορυφή της γκάμας.

Το αυτοκίνητο έρχεται με πολλές προσθήκες ανθρακονήματος, σπορ ανάρτηση και μια σειρά από τεχνολογίες στον βασικό εξοπλισμό.

Η χαρακτηριστική γρίλια σχήματος V είναι ανθρακονημάτινη, ενώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δυσκολία να εντοπίσει κάποιος τα «σήματα» Stelvio και Q4. Οι δαγκάνες των φρένων είναι κόκκινες και οι τροχοί 20 ιντσών, όλα αποκλειστικά στην Ti.

Εντός καμπίνας, το ταμπλό είναι δερμάτινο, το κρύσταλλο πλαστικοποιημένο, παρέχοντας καλή ηχομόνωση, ενώ από εκεί και πέρα το όχημα διαθέτει θύρα φόρτωσης hands-free, Active Cruise Control και Frequency Selective Damping, όλα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Με την ενεργή ανάρτηση προαιρετική, το τελευταίο σύστημα βελτιώνει τον χειρισμό και την άνεση. Χρησιμοποιεί μια μεταβαλλόμενη βαλβίδα, που ελέγχει υδραυλικά τις δυνάμεις απόσβεσης.

Η Stelvio Ti διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρων. Η μία είναι 280 ίππων βενζίνης και η άλλη 210 ίππων diesel. Ο πρώτος είναι 2λιτρος και παρέχει ροπή 400Nm από τις 2.250 σ.α.λ., επιταχύνοντας το αυτοκίνητο έως τα 100 χ.α.ω. σε 5,7δλ. Η τελική ανέρχεται στα 230. Ο δεύτερος είναι κι αυτός 2λιτρος, επιταχύνει το όχημα έως τα 100 χ.α.ω. σε 6,6δλ., με την τελική να είναι 215.

Αμφότερα τα 4κύλινδρα σύνολα έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Συνεργάζονται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με 4κίνηση.

Πηγή: Alfa Romeo

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter