Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η σωτηρία της ψυχής είναι δύσκολο πράγμα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η σωτηρία της ψυχής είναι δύσκολο πράγμα

Σε μια ανέλπιδη προσπάθεια αποκατάστασης του ονόματος της προχώρησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν σχετικά με την απόφαση της να τραγουδήσει προσκεκλημένη του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Η ερμηνεύτρια υποστήριξε πως αρχικά έστειλε επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Κατόπιν ήρθε σε επαφή μαζί του και αποδέχτηκε την πρότασή του αφού πρώτα του ξεκαθάρισε –όπως η ίδια ισχυρίζεται- ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του. Ο λόγος που την έκανε να δεχτεί την πρόσκληση ήταν η αγάπη που νιώθει για τους κατοίκους του Βόλου.

Προφανώς η κ. Πρωτοψάλτη αγνοεί ότι οι κάτοικοι της πόλης του Βόλου δοκιμάστηκαν πολύ σκληρά εξαιτίας της ανεπάρκειας και της αδιαφορίας του κ. Μπέου.

Ολόκληρη πόλη βούλιαξε στη λάσπη γιατί ο επί οκταετίας δήμαρχος της πόλης δεν φρόντισε να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Προφανώς η κ. Πρωτοψάλτη αγνοεί πως ο κ. Μπέος αποκαλούσε τους εργαζόμενους του Βόλου «κοπρόσκυλα» και «προβληματικούς τεμπέληδες». Αγνοεί η  κ. Πρωτοψάλτη πως ο κ. Μπέος αποκάλεσε «νούμερο» και «φλώρο» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Προφανώς αγνοεί η κ. Πρωτοψάλτη τις ύβρεις του κ. Μπέου κατά ομοφυλοφίλων. Αγνοεί την ομοφοβική επίθεση του κ. Μπέου στον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη και πόσα ακόμα φαίνεται να αγνοεί η κ. Πρωτοψάλτη και επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα καλό είναι η κ. Πρωτοψάλτη να αρχίσει να θυμάται πως όσο κι αν νιώθει αδικημένη από τις αντιδράσεις του κόσμου η αδιαμφισβήτητη καριέρα της δεν αποτελεί κολυμπήθρα του Σιλωάμ για κάθε επιλογή της που την εκθέτει ανεπανόρθωτα.

A propo, την ίδια άγνοια είχε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη όταν δέχτηκε την πρόσκληση του δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, να τραγουδήσει στην καρότσα την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απαγόρευε τις συναθροίσεις με πρόσχημα τη δημόσια υγεία.

Διαβάστε επίσης

Μαφία ΑΑΔΕ: Κρύβεται το Μαξίμου και περιμένει τη Δικαιοσύνη για τις αποκαλύψεις του Documento

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή – Οι πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter