Αλλαγές στο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai

Προκειμένου να ανταποκριθεί στο πλαίσιο των νέων τεχνολογιών της μελλοντικής κινητικότητας, το Hyundai Motor Group προέβη σε αλλαγές στις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες ανάπτυξης του κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D center).

Το νέο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Ανάπτυξης θα εφαρμόσει τις απαιτήσεις της αγοράς στη φάση ανάπτυξης του οχήματος και θα εξετάσει την ανταλλαγή και τη διαμόρφωση των εξαρτημάτων μεταξύ των μοντέλων. Ως εκ τούτου, θα πετύχει πρόοδο στις επιδόσεις, την ποιότητα και την κερδοφορία διαμέσου συνεργασίας με μονάδες τεχνολογικών συστημάτων.

Ο μηχανολογικός σχεδιασμός, οι μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι μονάδες τεχνολογικών δοκιμών θα οργανωθούν από το σύστημα οχημάτων του Ομίλου βάσει του πλαισίου , του αμαξώματος, των ηλεκτρονικών συστημάτων και των τεχνολογικών μονάδων των κινητήρων. Η νέα δομή θα διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης, επιταχύνοντας τη διαδικασία επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.

Από εκεί και πέρα, το νέο τμήμα Ανάπτυξης Εικονικών Οχημάτων θα υλοποιεί εικονικές διαδικασίες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του οχήματος, χρησιμοποιώντας διάφορα εικονικά μοντέλα και μεθοδολογίες προσομοίωσης. Αυτό θα επιτρέψει στον Όμιλο να μειώσει τα αρχικά κόστη επενδύσεων και να δώσει ευκαιρίες στην ενίσχυση των μελλοντικών δομών τεχνολογικής κινητικότητας.

Πηγή: Hyundai Motor Group

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.