Άλλος για εισβολή στο Λευκό Οίκο;

Άλλος για εισβολή στο Λευκό Οίκο;

Aυξάνονται οι επίδοξοι εισβολείς στο Λευκό Οίκο. Ένα ακόμα πρόσωπο έχει τεθεί υπό κράτηση αφού οδήγησε χθες το βράδυ ένα αυτοκίνητο μέχρι ένα φυλάκιο ελέγχου του Λευκού Οίκου και υποστήριξε πως έχει μια βόμβα, μετέδωσε το CNN.

Επικαλούμενο πηγές, το CNN μετέδωσε πως δεν υπάρχει επιβεβαίωση για την ύπαρξη οποιουδήποτε μηχανισμού μέσα στο όχημα, αλλά η ασφάλεια του Λευκού Οίκου ενισχύθηκε.

Δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει άμεσα επικοινωνία με τις αρχές για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Νωρίτερα άνδρας πήδηξε από τη σέλα ενός ποδηλάτου στην «ουδέτερη ζώνη» μπροστά από τον Λευκό Οίκο, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απουσίαζε στη Φλόριντα, αλλά ο επίδοξος εισβολέας δεν κατάφερε να φτάσει στην προεδρική κατοικία, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου Σον Σπάισερ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας ακινητοποίησαν τον εισβολέα. Πρόσφατα η υπηρεσία, αρμοδιότητα της οποίας είναι η ασφάλεια του προέδρου, επικρίθηκε σφόδρα, επειδή ένας άλλος άνδρας που σκαρφάλωσε τον φράχτη του Λευκού Οίκου, κατάφερε να μείνει επί 16 λεπτά στον κήπο πριν ακινητοποιηθεί και συλληφθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter