Αλυσιδωτές αντιδράσεις: Ανοιχτό αφήνει η Γεροβασίλη να διερευνηθεί η καταγγελία Σπίρτζη στην Εξεταστική

Αλυσιδωτές αντιδράσεις: Ανοιχτό αφήνει η Γεροβασίλη να διερευνηθεί η καταγγελία Σπίρτζη στην Εξεταστική

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τη γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ λίγη ώρα μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από τον Χρήστο Σπίρτζη στον Άρειο Πάγο για τα sms παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου από το κακόβουλο λογισμικό Predator, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και κατά των Νίκου Ανδρουλάκη και Θανάση Κουκάκη.

Το ερώτημα προς την Όλγα Γεροβασίλη αφορούσε το ενδεχόμενο τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές Μητσοτάκη να αιτηθούν διεύρυνση του πεδίου ελέγχου της Εξεταστικής με αφορμή την καταγγελία του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του κόμματος.

«Η αποκάλυψη του Χρήστου Σπίρτζη μας αναγκάζει να ξεκινήσουμε από την αρχή» είπε με νόημα και πρόσθεσε: «Πρόκειται για το επόμενο επεισόδιο της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης των παρακολουθήσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκη, και του δημοσιογράφου, Θ. Κουκάκη».

Και κατέληξε λέγοντας η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Δεν θα πέσει τίποτα κάτω… Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σκάνδαλο αυτό δεν κλείνει, όπως θα ήθελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα διερευνηθεί μέχρι τέλους».

Καθίσταται σαφές, λοιπόν, ότι εκεί που η ΝΔ περίμενε να παίξει ρέστα στην Εξεταστική με την υπόθεση των Πιτσιόρλα – Σαγιά, τελικά θα αναγκαστεί να πάρει σαφή θέση για την ανάγκη διερεύνησης από την ίδια Επιτροπή της πολύκροτης καταγγελίας του Χρ. Σπίρτζη, γεγονός που ανατρέπει τον σχεδιασμό της πλειοψηφίας για συγκάλυψη και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τις παρακολουθήσεις του επιτελικού παρακράτους.

Εκτός κι αν η πλειοψηφία επιθυμεί να προσθέσει ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής στον πρωθυπουργό…

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Μέσω του Χρήστου Σπίρτζη παρακολουθούσαν και τον Αλέξη Τσίπρα

Σπίρτζης από Άρειο Πάγο: «Κύριε Μητσοτάκη ακούγατε τις συνομιλίες με τον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;» (Photos)

Αυτά είναι τα SMS που εστάλησαν στο κινητό του Χρήστου Σπίρτζη (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter