Αμερικανικές εκλογές: Οπλισμένοι οπαδοί του Τραμπ έξω από εκλογικό κέντρο στην Αριζόνα (Video – Photos)

Αμερικανικές εκλογές: Οπλισμένοι οπαδοί του Τραμπ έξω από εκλογικό κέντρο στην Αριζόνα (Video – Photos)

Από την πρώτη στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε πως δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί έτσι απλά την ήττα του. Μίλησε για «απάτη» και επανέλαβε τις «κραυγές» για «νοθεία» και κάλεσε τους οπαδούς του (με e-mail που έστειλε η εκστρατεία του) να τον υπερασπιστούν.

Έτσι, κάποιοι οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από εκλογικό τμήμα στην επαρχία Μαρικόπα στην Αριζόνα ζητώντας να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων. Οι περισσότεροι κρατούν πλακάτ με συνθήματα υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ ενώ κάποιοι κρατούν ακόμα και όπλα.

https://www.youtube.com/watch?v=pCEDYYniamk

Εξαιτίας του κόσμου που είχε μαζευτεί έξω από το εκλογικό κέντρο, οι πόρτες του κέντρου έκλεισαν και αστυνομικοί με εξάρτηση ετοιμάστηκαν για την περίπτωση που χρειαστεί να παρέμβουν.

Ωστόσο, η καταμέτρηση συνεχίζεται κανονικά.



Το Fox News, το Associated Press κι άλλα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν ανακηρύξει νικητή στην Αριζόνα τον Τζο Μπάιντεν. Η πολιτεία παραδοσιακά ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους κάτι που δεν άρεσε στον Ντόναλντ Τραμπ, πόσο μάλλον όταν χάνει 11 εκλέκτορες.

Κατά το Fox News, με καταμετρημένο το 86% των ψήφων στην Αριζόνα, ο Τζο Μπάιντεν έχει 1,444,213 ψήφους (50,7%) και ο Ντόναλντ Τραμπ 1,365,40 (47,9%).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter