Αμετανόητος ο Κασιμάτης – Απλά… λυπάται για το προσβλητικό σχόλιο κατά της Φώφης Γεννηματά

Αμετανόητος ο Κασιμάτης – Απλά… λυπάται για το προσβλητικό σχόλιο κατά της Φώφης Γεννηματά

Αμετανόητος είναι ο Στέφανος Κασιμάτης παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν για την ντροπιαστική και άθλια ανάρτησή του για τη Φώφη Γεννηματά στο σαββατιάτικο φύλλο των «Νέων», η οποία δε βρίσκεται εν ζωή για του απαντήσει καταλλήλως.

Όχι μόνο δε ζητάει συγνώμη για τα όσα έγραψε κατά της Γεννηματά αλλά με μια απλή σημείωση μέσω της στήλης του «Πανδώρα» σήμερα Δευτέρα γράφει για ακόμα μία φορά πως… λυπάται για το θόρυβο που προκάλεσε διότι όπως λέει δεν ήταν πρόθεσή του να θίξει την μνήμη της βγάζοντας ουσιαστικά «τρελούς» όλους όσοι βγήκαν από τα ρούχα τους από την πρωτοφανή επίθεση.

«Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μία φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου, διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μία ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω» έγραψε μεταξύ άλλων με μια ειρωνική διάθεση.

Η επίμαχη φράση στην οποία αναφέρεται είναι η εξής: «αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασιμάτης προβαίνει σε τέτοιου είδους αθλιότητες τις οποίες στη συνέχεια καλύπτει με ένα συγγνώμη.  Τον Αύγουστο του 2020 είχε στραφεί κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου με ένα χυδαίο σχόλιο για την εμφάνισή του την ίδια στιγμή που ο πρώην υπουργός έδινε μάχη για τη ζωή του λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.  Η φθηνή δικαιολογία τότε του Σ. Κασιμάτη ήταν πως δε γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του πρώην υπουργού Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας συγγνώμη. Αυτή ήταν και η αιτία τότε που απολύθηκε τότε από την «Καθημερινή». 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter