Αμετανόητος ο «ψευτογιατρός» – «Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;»

Για αύριο, Τρίτη, διεκόπη πριν καν να ξεκινήσει η δίκη του «ψευτογιατρού» Dr Kontos στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καθώς η αίθουσα ήταν μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες.
«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε; Όχι κανόνες υγιεινής δεν τηρούνται, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» είπε διαμαρτυρόμενος ο Βασίλης Δημακοπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.
Για αυτόν τον λόγο το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης ενώ ο κατηγορούμενος μετέβη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου ζήτησε και έλαβε για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος».

Αμετανόητος ο Dr Θάνατος 

«Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;», φώναξε ο κατηγορούμενος την ώρα που έφτανε στο δικαστήριο ενώ κατά την αποχώρησή του είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα»