Αμηχανία και μισόλογα Οικονόμου για κριτική Κύρτσου στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις διώξεις Βαξεβάνη-Παπαδάκου

Αμηχανία και μισόλογα Οικονόμου για κριτική Κύρτσου στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις διώξεις Βαξεβάνη-Παπαδάκου

Τη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και την αδυναμία να αντιμετωπίσει τη σφοδρή κριτική που δέχεται από έναν δικό της ευρωβουλευτή εκδήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί της Δευτέρας, αναφορικά με τις ευθύνες που αποδίδει ο Γιώργος Κύρτσος στο γραφείο του πρωθυπουργού για τις διώξεις του Κώστα Βαξεβάνη και της Γιάννας Παπαδάκου. «Γρίφος» το εάν ο ευρωβουλευτής εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε επίσης: Νέοι «πανηγυρισμοί» για τα σχολεία και υποβάθμιση της πίεσης του ΕΣΥ από την κυβέρνηση

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, επανήλθε στο ζήτημα της δίωξης των δημοσιογράφων Γιάννας Παπαδάκου και Κώστα Βαξεβάνη, βάζοντας ευθέως στο κάδρο των χειρισμών το Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το γραφείο του.

«Άστοχος ο χειρισμός από το Μαξίμου του θέματος με Βαξεβάνη, Παπαδάκου. Συμβάλουν άθελά τους στη διεθνή ηρωοποίηση δύο δημοσιογραφικών στελεχών του χώρου ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν-και έχασαν-την επικοινωνιακή, πολιτική μάχη για το σκάνδαλο της Novartis» αναφέρει συγκεκριμένα, ενώ προσθέτει πως «εκεί έπρεπε να σταματάει η υπόθεση».

Τη Δευτέρα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου κλήθηκε από το documentonews.gr να σχολιάσει την άποψη που εξέφρασε ο κυβερνητικός ευρωβουλευτής, μην καταφέρνοντας να κρύψει την αμηχανία της κυβέρνησης και περιοριζόμενος σε γενικόλογες αναφορές.

«Ο κύριος Κύρτσος έχει επιδιώξει εδώ και πάρα πολύ καιρό μία συγκεκριμένη τακτική. Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του, είναι πολύ φανερό. Αλλά ελάχιστη σημασία έχουνε, μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα, τις σταθερές και πολύ καθαρές θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, και τον τρόπο με τον οποίον ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το εάν ο Γ. Κύρτσος παραμένει ευρωβουλευτής της κυβέρνησης, δίνοντας μία ακόμα πιο θολή απάντηση.

«Νομίζω σας απάντησα» αρκέστηκε να προσθέσει, και στη συνέχεια δέχθηκε άλλη ερώτηση, δίχως να ξεκαθαρίσει ούτε τι απαντά η κυβέρνηση στην ουσία της κριτικής, ούτε για το πως αντιμετωπίζει τον ευρωβουλευτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter