Αμηχανία στον «Εκατομμυριούχο»: Κάλεσε τη γυναίκα του για βοήθεια αλλά… άκουσε αντρική φωνή (Video)

Αμηχανία στον «Εκατομμυριούχο»: Κάλεσε τη γυναίκα του για βοήθεια αλλά… άκουσε αντρική φωνή (Video)

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε παίκτης του βρετανικού «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» όταν χρειάστηκε τη γνωστή «βοήθεια του τηλεφώνου» προκειμένου να απαντήσει σε μία ερώτηση. Αποφάσισε να καλέσει τη σύζυγό του αλλά στο τηλέφωνο απάντησε ένας… «άγνωστος» άντρας. Τον συμμετέχοντα φρόντισε να καθησυχάσει ο παρουσιαστής λέγοντας πως ήταν κάτι αθώο, ίσως ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Συγκεkrιμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τζέρεμι Κλάρκσον, του έθεσε μία δύσκολη ερώτηση για το ποιες ημέρες είναι μέρος του Σαββατοκύριακου στη Γερμανία και ο διαγωνιζόμενος μπερδεύτηκε με τις προτεινόμενες απαντήσεις που είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» ο παίκτης φαίνεται να λέει:

«Η θεία της γυναίκας μου ζει στη Γερμανία πάνω από 50 χρόνια, η γυναίκα μου έχει πάει μερικές φορές εκεί. Η σύζυγός μου, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πιθανώς στο ακροατήριο, τώρα είναι στο σπίτι και θα μπορεί να απαντήσει στο τηλέφωνο».

Ο οικοδεσπότης  έδωσε το πράσινο φως για να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, αλλά ήταν μια ανδρική φωνή αυτή που απάντησε όταν ο παίκτης κάλεσε στο σπίτι.

Αμέσως ο Τζέρεμι Κλάρκσον προσπάθησε να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή αστειευόμενος:

«Αυτός ήταν ένας άλλος άνδρας που μόλις απάντησε στο τηλέφωνό σας, χαλαρώστε, χαλαρώστε, μπορεί να είναι εντελώς αθώος».

Ο παίκτης κατάφερε να αποχωρήσει από τον «Εκατομμυριούχο» με 64.000 λίρες.

Διαβάστε επίσης:

Γλέντι στο Twitter με το #Μενδώνη_songs: «Αντί για Thunderstruck η “Καταιγίδα” του Αντύπα…»

Πορτοσάλτε: Μετά τον Βλάχο θέλει να μηνύσει και… τον Νίκο Παππά – «Ακόμα δεν έχει καταδικαστεί;» (Video)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter