Πορτοσάλτε: Μετά τον Βλάχο θέλει να μηνύσει και… τον Νίκο Παππά – «Ακόμα δεν έχει καταδικαστεί;» (Video)

Πορτοσάλτε: Μετά τον Βλάχο θέλει να μηνύσει και… τον Νίκο Παππά – «Ακόμα δεν έχει καταδικαστεί;» (Video)

Ενοχλήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε. Ξανά. Μετά τον Πάνο Βλάχο, σειρά πήρε ο Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο MEGA μίλησε για το έγκλημα στα Τέμπη με τον Άρη Πορτοσάλτε, το πρωί της Δευτέρας, (4/3), να εξαπολύει επίθεση εναντίον του.

Προφανώς ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ αναπολεί τις εποχές που όποιος εξέφραζε αντίθετη γνώμη έπρεπε να διώκεται ποινικά.

Την ίδια αντίδραση είχε και στην περίπτωση του ηθοποιού Πάνου Βλάχου και στον περιβόητο στίχο που «έστελνε» Πορτοσάλτε και Άδωνη στον κάδο.

Τι είπε ο Νίκος Παππάς

«Απορώ με κάποιους ανθρώπους πώς κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια όταν συγκαλύπτουν τον θάνατο 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους παιδιά και δεν ντρέπονται. Ας το δείξει ο κόσμος με την ψήφο του όταν έρθει η ώρα και να μην κοιτάξουν την βολή ή την τσέπη τους. Είναι δολοφόνοι. Ο Καραμανλής διόρισε εκεί στις Σέρρες 250 άτομα.

Αν βάλεις και την οικογένειά τους, βγήκε. Γιατί αυτοί είμαστε είναι πιο πάνω για εμάς η βόλεψή μας. Φοβάμαι πως θα με καταπιεί στο σύστημα, αλλά τι να κάνω να μην μιλάω;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και εν δυνάμει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

 Η επίθεση Πορτοσάλτε στον πρώην μπασκετμπολίστα

«Το γεγονός ότι εμφανίζεται υποψήφιος Ευρωβουλευτής να αναφέρεται σε δολοφόνους της Κυβέρνησης…

Κι ας πούμε ότι οι κυβερνητικοί είναι δολοφόνοι… Ας μπούμε σε αυτή τη σκέψη. Είναι δολοφόνοι το 41% που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία; Κι ακόμα αυτός δεν έχει καταδικαστεί;

Δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η κ. Κεχαγιά που να σχολιάζει τις δηλώσεις αυτού του υποψηφίου που δεν θέλω καν να αναφέρω το όνομά του».

Αν υπήρχε δεξιός που να περιφερόταν στο όνομα ότι μπορεί να τον κάνει υποψήφιο ο Μητσοτάκης και δήλωνε τέτοια πράγματα, τέτοιες αντιλήψεις μίσους για αντιπάλους του θα τους είχαμε κάνει κρεμμυδάκια.

Πολύ σωστά έβγαλε ανακοίνωση ο κ. Μαρινάκης και είπε ότι αυτά είναι κασιδιάρικα πράγματα».

 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Πώς να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα Τέμπη με μια επιτροπή φιάσκο, που προεδρεύει ένας κλόουν;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter