Αν η άποψη «σ’ όποιον αρέσουμε» από έναν οπλοφόρο, ένστολο μείνει ατιμώρητη «έχουμε πρόβλημα Houston»…

Αν η άποψη «σ’ όποιον αρέσουμε» από έναν οπλοφόρο, ένστολο μείνει ατιμώρητη «έχουμε πρόβλημα Houston»…

«Σε όποιον αρέσει» είπε αγέρωχα ο κ. Πάκος πρόεδρος των Αστυνομικών στον Νίκο Χατζηνικολάου χθες.

Ο κ. Δημοσθένης Πάκος απάντησε στο εύλογο ερώτημα, μετά τη μεγάλη επιτυχία της Εφημερίδας των Συντακτών να βρει και να δημοσιεύσει το ρεπορτάζ/βίντεο με τους αστυνομικούς να κλωτσάνε τον αναίσθητο και αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, γιατί;

«Η δράση των αστυνομικών εξαρτάται από συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορεί να αλλάζει ανάλογα με την ιδεολογία αυτού που κυβερνάει, αυτή είναι η πρακτική και σε όποιον αρέσει» είπε ο αστυνομικός.

Ε, λοιπόν εγώ δεν είμαι με τους «σόποιον αρέσουμε». Δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει να μπορεί ένας υπάλληλος να κάνει ότι θέλει και να μας το πετάει στη μούρη σαν ροχάλα.

Γιατί ροχάλα ήταν η ατάκα του κυρίου Πάκου και προφανώς όσων τον υποστηρίζουν και όσων εκπροσωπεί απέναντί μας. Απέναντι στην λογική.

Γιατί ναι, ο αστυνομικός αντιμετωπίζει εγκληματίες και να σεβαστώ τον αγώνα του, και τα λίγα λεφτά που πληρώνεται κλπ.

Αλλά το βίντεο δεν δείχνει τίποτα από τις μπούρδες του «μάνιουαλ» για την αντιμετώπιση των ντίλιγκερ της κοινωνίας που κυνικά μας πέταξε στη μούρη ο κύριος αυτός.

Στο βίντεο ένας αναίσθητος άνδρας σέρνεται σαν τσουβάλι με κρομμύδια, τον κλωτσάνε, τον βρίζουν, τον χτυπάνε με κλομπ. Ένα άδειο από ζωή κορμί έγινε αντικείμενο. Ξέσπασαν απάνω του ό,τι κουβαλάνε στο μυαλό τους, στην αισθητική τους, στα νεύρα τους, στα πιστεύω τους.

Γι’ αυτό δεν μας αρέσει κύριε Πάκο μου!

Γι’ αυτό δεν μας αρέσει και μας προβληματίζει λέω και σε όσους υποκλίνονται στην Πάκια άποψη!

Και βεβαίως κ. Πάκος μας πέταξε στη μούρη ότι η βία είναι η απάντηση σε κάθε «ερώτημα» που έχει να αντιμετωπίσει ένα όργανο της τάξης. Και είναι ελεύθερος ως πολίτης να πει την απόψή του.

Επειδή όμως ο κ. Πάκος τυχαίνει να είναι δημόσιος υπάλληλος, ένστολος και οπλοφόρος περιμένω από την κυρία Γεροβασίλη, αλλά και όλους τους πολιτικούς να καταδικάσουν τον αφορισμό του.

Περιμένω πολιτική καταδίκη του αφορισμού «σ’ όποιον αρέσουμε» αλλά και έμπρακτη καταδίκη από το Υπουργείο.

Αν η άποψη «σ’ όποιον αρέσουμε» (και οι συμπεριφορές που αυτή γεννά) από έναν οπλοφόρο, ένστολο μείνει ατιμώρητη «έχουμε πρόβλημα Houston»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter