Αναδίπλωση Τσιάρα μετά τον σάλο για απόκρυψη των συζυγικών πόθεν έσχες – Κατέθεσε νομοτεχνική βελτίωση

Αναδίπλωση Τσιάρα μετά τον σάλο για απόκρυψη των συζυγικών πόθεν έσχες – Κατέθεσε νομοτεχνική βελτίωση

Μετά την κατακραυγή, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής ότι θα καταθέσει -και τελικά κατέθεσε- νομοτεχνική βελτίωση στο νομοσχέδιο για το νέο πλαίσιο υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης προκειμένου να προβλέπεται ρητά η δημοσιοποίηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των συζύγων πολιτικών προσώπων.

Δείτε επίσης: Κρύβουν τα συζυγικά πόθεν έσχες;

Έπειτα από τα καταγγελτικά δημοσιεύματα που πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας αλλά και την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, ο Κώστας Τσιάρας αναγκάστηκε να ανακοινώσει ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας στη νομοτεχνική βελτίωση θα προβλέπεται η δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης συζύγων πολιτικών προσώπων, ενώ τα πόθεν έσχες υπόχρεων και συζύγων αυτών -σε αντίθεση με ό,τι όριζε αρχικά το νομοσχέδιο- δεν θα κατατίθενται χωριστά.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης βιάζεται να κρύψει τα πόθεν έσχες συζύγων των πολιτικών;

Κι όλα αυτά, ενώ είναι νωπές οι μνήμες από τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους, ενώ απαρατήρητο δεν περνά και για το γεγονός ότι η σύζυγος του κ. Τσιάρα είναι συνεταίρος του «κουρακιού» Ανδρέα Πάτση.

Υπενθυμίζεται ότι πλήθιος δημοσιευμάτων στηλίτευε την απόπειρα συσκότισης των πόθεν έσχες των συζύγων πολιτικών προσώπων τη στιγμή που είναι νωπές οι μνήμες για τις ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους, αλλά και για το γεγονός ότι η σύζυγος του κ. Τσιάρα είναι συνεταίρος του κ. Πάτση.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «κατάπτυστο νομοσχέδιο», το οποίο «δίνει τη δυνατότητα στους πάσης φύσεως Πάτσηδες ή σε όσους μπορεί να έχουν λάβει μαύρο χρήμα να παρανομούν μέσω των συζύγων τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν».

Δείτε επίσης:

Πολάκης: Να ανοίξει ξανά το πόθεν έσχες Μητσοτάκη που αρχειοθετήθηκε με τη μέθοδο Πάτση

Επιτροπή πόθεν έσχες: «Κόλαφος» η εισήγηση του αντεισαγγελέα ΑΠ για Πάτση – Βαρύς ο πέλεκυς για το κοινοβουλευτικό «κοράκι»

Οι αποκαλύψεις επιβάλλουν να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για το πόθεν έσχες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter