Aναφορά Κούγια σε βάρος της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη

Aναφορά Κούγια σε βάρος της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη

Αναφορά-καταγγελία στην Αρεοπαγίτη, επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του προφυλακισμένου εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη, κατέθεσε σήμερα Τετέρτη ο συνήγορος του σκηνοθέτη Αλέξης Κούγιας.

Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε προαναγγείλει με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τρίτη.

Στην αναφορά ο Αλέξης Κούγιας κατηγορεί την ανακρίτρια για «παράνομη συνεργασία» με τους μηνυτές της υπόθεσης Λιγνάδη.

Μία από τις βολές Κούγια κατά της ανακρίτριας αφορά στο γεγονός ότι το ένα εκ των φερομένων ως θυμάτων του σκηνοθέτη-ηθοποιού, με νεότερη κατάθεση του άλλαξε την ημερομηνία κατά την οποία όπως υποστηρίζει βιάστηκε από τον Δημ. Λιγνάδη όταν ήταν μόλις 15 ετών σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του documentonews.gr, πράγματι ο μηνυτής άλλαξε την ημερομηνία δίνοντας όμως εξηγήσεις και στοιχεία που δικαιολογούν το λάθος του ως προς τον χρόνο που φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα του βιασμού.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως η υπόθεση θα «καταρρεύσει σα χάρτινος πύργος».

«Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν το Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια. Ο Λιγνάδης είναι αθώος, ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Για την ανακρίτρια είπε, μεταξύ άλλων, ότι χειραγωγεί τους μάρτυρες, δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης και αποδέχεται τις μαρτυρίες αξιόπιστων ανθρώπων.

Για άλλη μια φορά, τέλος, επιχειρώντας να δώσει πολιτική χροιά στην υπόθεση , ισχυρίστηκε :«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter