Ανακοινώνει… ξανά μέτρα κατά της οπαδικής βίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ανακοινώνει… ξανά μέτρα κατά της οπαδικής βίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναμένεται να γνωστοποιήσει το μεσημέρι της Δευτέρας το πακέτο μέτρων που είχε εξαγγείλει τα προηγούμενα 24ωρα, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης.

Οι κυβερνητικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν στις 12:30 από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου έκτακτη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή των Γιάννη Οικονόμου, Γιώργου Φλωρίδη, Γιάννη Βρούτση, των Άκη Σκέρτσου και Σταύρου Παπασταύρου αλλά και του Γιάννη Μπρατάκου.

Τα σενάρια για τις ανακοινώσεις

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το Μαξίμου το τελευταίο 48ωρο, ο Παύλος Μαρινάκης αναμένεται να ανακοινώσει ένα «πακέτο μέτρων», που όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή αγώνων για τις εγχώριες και τις διεθνείς διοργανώσεις χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Διαβάστε σχετικά: UEFA: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν για το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο

Παράλληλα, φέρεται να έχει εγκαταλειφθεί το σενάριο για διακοπή των πρωταθλημάτων που, σύμφωνα με φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είχε πέσει στο τραπέζι ως ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

UEFA: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν για το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο

Ρέντης: Στον ανακριτή ο 18χρονος – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter