Ρέντης: Στον ανακριτή ο 18χρονος – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ρέντης: Στον ανακριτή ο 18χρονος – Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, τραυματίζοντας σοβαρά 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης.

Στον 18χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα και πλημμελήματα και διώκεται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη στον 18χρονο για την επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη

Ο νεαρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «είχαμε την πληροφορία ότι θα κάνουμε επίθεση» και ομολόγησε πως εκείνος πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους υποκινητές

Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται στο να εντοπίσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που έδωσαν εντολή για την επίθεση.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται πέντε πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ, φέρεται να είχαν προσχεδιάσει και οργανώσει την επίθεση εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο ένας εξ αυτών, όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, είναι σεσημασμένος για υποθέσεις αθλητικής βίας και άλλα αδικήματα του ποινικού κώδικα.

Διαβάστε επίσης: Ρέντης: «Μας είχαν πει ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς» – Τι είπε στην ομολογία του ο 18χρονος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter