Ρέντης: «Μας είχαν πει ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς» – Τι είπε στην ομολογία του ο 18χρονος

Ρέντης: «Μας είχαν πει ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς» – Τι είπε στην ομολογία του ο 18χρονος

Καρποφόρησαν οι ενδελεχείς έρευνες της ΕΛΑΣ για την επίθεση χούλιγκαν την Πέμπτη στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού των ΥΑΤ, καθώς το πρωί της Κυριακής συνελήφθη και ομολόγησε o οπαδός που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους συνέλαβαν έναν 18χρονο ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Ο νεαρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «είχαμε την πληροφορία ότι θα κάνουμε επίθεση» και ομολόγησε πως εκείνος πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Διαβάστε επίσης  Επεισόδια στον Ρέντη: Συνελήφθη και ομολόγησε o οπαδός που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό

Όπως είπε στην ομολογία του, κάποια στιγμή τους ενημέρωσαν να βγουν έξω. Βγήκαν έξω και προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα τα αντικείμενα που πέταξαν προς τους αστυνομικούς. Στον ίδιο έδωσαν την ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξαν πώς να την χρησιμοποιήσει και να την εκτοξεύσει. Oταν την ενεργοποίησε, την εκσφενδόνισε και την είδε να χτυπάει στο έδαφος και μετά είδε τον αστυνομικό να γονατίζει, όπως είπε.

Ακολούθως επέστρεψε στο γήπεδο μαζί με τα άλλα άτομα τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση κατά των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα. Ο 18χρονος αυτή την ώρα συνεχίζει να καταθέτει στη ΓΑΔΑ και οι ερωτήσεις των αντρών της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας έχει επικεντρωθεί στα άτομα που σύμφωνα με τον δράστη οργάνωσαν την επίθεση στους αστυνομικούς

Ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης 

Μαρινάκης: «Οργή» για τους «εγκληματίες», κουβέντα για τα νέα ήθη της ΕΛΑΣ με μαζικές αθρόες προσαγωγές

Επεισόδια στον Ρέντη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter