Ρέντης: Συνελήφθη και ομολόγησε o οπαδός που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό

Ρέντης: Συνελήφθη και ομολόγησε o οπαδός που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό

Συνελήφθη και ομολόγησε το πρωί της Κυριακής o οπαδός που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό στα επεισόδια στον Ρέντη.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους συνέλαβαν έναν 18χρονο ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ΥΑΤ έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 18χρονος δράστης ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τα επεισόδια.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε πως οι Αρχές είχαν στα χέρια τους «ένα μεγάλο όγκο δεδομένων που εξετάζεται».

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν εστιάσει τις τελευταίες ώρες σε συγκεκριμένα άτομα κάποια από τα οποία μάλιστα ήταν σεσημασμένα και είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

Ο άτυχος ανδρας των ΜΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου που εκδόθηκε το Σάββατο.

Όπως επισημαίνεται ο 31χρονος παραμένει στη ΜΕΘ σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό ενώ υπάρχει και διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού η οποία ωστόσο, ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση.

Διαβάστε επίσης 

Μαρινάκης: «Οργή» για τους «εγκληματίες», κουβέντα για τα νέα ήθη της ΕΛΑΣ με μαζικές αθρόες προσαγωγές

Επεισόδια στον Ρέντη: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Επεισόδια στον Ρέντη: Εκτοξευτήρας και μαχαίρια εντοπίστηκαν στον χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter