Ποινική δίωξη στον 18χρονο για την επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη

Ποινική δίωξη στον 18χρονο για την επίθεση στον αστυνομικό στου Ρέντη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 18χρονου οπαδού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (10/12) για τον βαρύ τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια στον Ρέντη.

Ο νεαρός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «είχαμε την πληροφορία ότι θα κάνουμε επίθεση» και ομολόγησε πως εκείνος πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Ρέντης: «Μας είχαν πει ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς» – Τι είπε στην ομολογία του ο 18χρονος

Του σκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής κακουργήματα και πλημμελήματα:

  • Απόπειρα ανθρωποκτονίας
  • Έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες
  • Κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο από κοινού με άγνωστους δράστες
  • Διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού
  • Βιαιοπραγία από κοινού
  • Κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών από κοινού
  • Ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις από άγνωστους δράστες

Υπενθυμίζεται ότι το υλικό που κατέσχεσε η ΕΛΑΣ στου Ρέντη δόθηκε στη δημοσιότητα όπου μεταξύ των ευρημάτων υπάρχουν φωτοβολίδες και μαχαίρια.

Υπενθυμίζεται ότι από τα επεισόδια ένας 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος ανδρας των ΜΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Όπως επισημαίνεται ο 31χρονος παραμένει στη ΜΕΘ σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό ενώ υπάρχει και διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού η οποία ωστόσο, ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter