Ανάσα για Παναιτωλικό που νίκησε (2-1) και βύθισε τον Ατρόμητο

Ανάσα για Παναιτωλικό που νίκησε (2-1) και βύθισε τον Ατρόμητο

Ο Παναιτωλικός με λυτρωτή τον Νίκο Καρέλη έριξε στο… καναβάτσο του Αγρινίου τον Ατρόμητο και με τη νίκη (2-1) που κατέκτησε απομακρύνθηκε οκτώ βαθμούς από τη 14η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με απίθανο γυριστό σουτ του Φλόρες (1-0).

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει κι άλλο γκολ σε αυτό το διάστημα. Ο Ατρόμητος ήταν μουδιασμένος και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μελίσσα. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος μπήκε επιθετικά για να ισοφαρίσει και στο 49’ ο Κουλούρης ήταν άστοχος με σουτ έξω από την περιοχή. Την ίδια τύχη είχε στο 52’ το σουτ του Χαρίση, ενώ ο Μαυρομμάτης ήταν εύστοχος στο 56’. Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Ελληνα στόπερ, ο οποίος κατέβασε την μπάλα με το στήθος και με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 75’ ο Γ. Αναστασίου έριξε στο ματς τον Καρέλη και τρία λεπτά αργότερα ο 29χρονος φορ σκόραρε (2-1) και έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός στην συνέχεια είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά και με το 2-1 πήρε τη νίκη και απομακρύνθηκε κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χουχούμη, Αποστολάκη, Σάλομον, Χατζηισαϊσας, Ντένιτς.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες (75’ Τσιγγάρας), Φλόρες, Μπαρμπόσα (75’ Καρέλης), Ντουάρτε (96’ Περέιρα), Μεντόσα (93’ Λούι), Βέργος.

Ατρόμητος: Πίριτς, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46’ Σπιριντόνοβιτς), Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης (77’ Νάτσος), Σάλομον, Ντένιτς (86’ Τζαβίδας), Μπεντινέλι (77’ Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter