Αναστάσης Μανιουδάκης: Πώς γίνεται ο πατέρας να χτύπησε μόνος του σε 3 σημεία στο κεφάλι; – Τον σκότωσαν (vid)

Αναστάσης Μανιουδάκης: Πώς γίνεται ο πατέρας να χτύπησε μόνος του σε 3 σημεία στο κεφάλι; – Τον σκότωσαν (vid)

Σε μια συγκλονιστική τοποθέτηση προχώρησε ο Αναστάσης Μανιουδάκης, γιος του Κώστα Μανιουδάκη που έχασε τη ζωή του στη 1 Σεπτεμβρίου μετά από έλεγχο της αστυνομίας. Ο Αναστάσης Μανιουδάκης αφηγείται τη στιγμή που ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Κρήτη, διότι «πέθανε ο μπαμπάς» και στη συνέχεια πώς αυτό το «πέθανε» μετά από πολλά στοιχεία, άρχισε να γίνεται «τον σκότωσαν». Περιγράφει, μάλιστα, τον διάλογο του γιατρού, ο οποίος ρώτησε τους αστυνομικούς τι είναι τα αίματα πίσω απ’το κεφάλι και αυτοί απάντησαν πως «έπεσε και χτύπησε»

 

Με τα λόγια του ίδιου του γιου του θύματος: «Ένας άνθρωπος 1,84 έπεσε δεμένος πισθάγκωνα, και χτύπησε και μπροστά και πάνω και πίσω, στο κεφάλι. Αυτό είναι το αφήγημά τους. Έχουνε προβεί σε αμέτρητες ατασθαλίες και ψέματα. Αρχικά απ’την διαρροή που βγάλανε στα μήντια πριν καν μάθει η οικογένεια. Έχει ξεκινήσει ο νομικός αγώνας. Με εμπειρία από τα προηγούμενα περιστατικά κρατικής βίας, ξέρουμε ότι η υπομονή μας πρέπει να είναι τεράστια μέχρι να φτάσουμε στην αλήθεια»

Υποστήριξε επίσης, ότι «η συγκάλυψη, η αργοπορία η ψυχολογική και οικονομική εξόντωση, θεωρούν ότι θα είναι το μέσο τους με το οποίο θα μας αποτρέψουν από το να διεκδικήσουμε την αλήθεια μέχρι τέλους. Δεν έχουν υπολογίσει σωστά. Όπως δεν υπολόγισαν σωστά με την κυρία Μάγδα [Φύσσα]. Όπως δεν υπολόγισαν σωστά με τον κύριο Γιάννη [Μάγγο]. Όπως δεν υπολόγισαν σωστά με τόσους άλλους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter