Ανατριχιαστικές εικόνες από τον τραυματισμό Πυροσβέστη από κροτίδα των ΜΑΤ–Προσοχή σκληρό βίντεο

Ανατριχιαστικές εικόνες από τον τραυματισμό Πυροσβέστη από κροτίδα των ΜΑΤ–Προσοχή σκληρό βίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες απεικονίζονται στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το documentonews.gr με τον τραυματισμό του εποχικού Πυροσβέστη κατά τη σημερινή αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ, κατά τη συγκέντρωση των Πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής στο Μαρούσι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Πυροσβέστης τραυματίζεται στο χέρι από χειροβομβίδα κρότου λάμψης όπως κατήγγειλαν συνάδελφοί του και τρέχουν αίματα. Ο Πυροσβέστης κρατώντας το χέρι του δείχνει το τραύμα που του έχει προκληθεί στους άνδρες των ΜΑΤ και τους συναδέλφους του, ενώ επικρατεί ένταση στις τάξεις των Πυροσβεστών. Είναι τα ευχαριστώ της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους ήρωες του καλοκαιριού.

Ο άτυχος Πυροσβέστης, όπως ανέφερε μιλώντας στο documentonews.gr ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, Θάνος Ψαρόπουλος, υποβάλλεται σε χειρουργείο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Στη σελίδα τους στο facebook οι εποχικοί Πυροσβέστες ανέβασαν βίντεο με τον τραυματισμένο Πυροσβέστη, την ώρα που του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: Στο χειρουργείο Πυροσβέστης από χειροβομβίδα κρότου λάμψης των ΜΑΤ: «Υπέρμετρος ζήλος και εντολές»

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στο Μαρούσι: Έπνιξαν στα χημικά τους ήρωες πυροσβέστες του καλοκαιριού – Πέντε προσαγωγές (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter