Andeli Mototouring – Εκδρομή για γυναίκες

Andeli Mototouring –  Εκδρομή για γυναίκες

Η Andeli Mototouring, σε συνεργασία με τα κορίτσια της RIDE ME UP από τη Θεσσαλονίκη, καταφέρνει ξανά να πρωτοτυπήσει. Γιατί η μοτοσυκλέτα …είναι γένους θηλυκού.

Με ανθρώπους που καταλύουν τα στεγανά και τα στερεότυπα και πιστεύουν πως η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει φύλο, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τη σωστή οδήγηση και με σκοπό να μυήσει περισσότερες Ελληνίδες στον ασφαλή κόσμο της οργανωμένης οδήγησης, για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να ζήσουν ένα εκπληκτικό τριήμερο σε ένα μαγευτικό μέρος που υπόσχεται άφθονη χαλάρωση αλλά και μία αξέχαστη και απαραίτητη μοτοσυκλετιστική εμπειρία.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 και θα περιλαμβάνει, εκτός φυσικά από υπέροχες διαδρομές και διασκέδαση, θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια σχετικά με την προετοιμασία ταξιδιού, φορτώματος μοτοσυκλέτας, ασφαλούς οδήγησης σε γκρουπ, τεχνικού ελέγχου μοτοσυκλέτας κλπ.

Οι συμμετέχουσες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν (test ride) διάφορα τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών από την Honda, KTM, Husqvarna, Bajaj και να κερδίσουν και υπέροχα μοτοσυκλετιστικά δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ: ANDELI MOTOTOURING Λ. Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / info@andelimototouring.g

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter