Ανέκδοτα ΝΔ: Για τον Κικίλια φταίει ο Τσίπρας που η καθαρίστρια μπήκε στη φυλακή! (Video)

Ανέκδοτα ΝΔ: Για τον Κικίλια φταίει ο Τσίπρας που η καθαρίστρια μπήκε στη φυλακή! (Video)

Ή κάνουν τους χαζούς ή ελπίζουν σε χαζούς που θα τους ακούσουν!

Δεν υπάρχει καμία άλλη αιτιολογία για τη «λογική» που αναπτύσσουν οι νεοδημοκράτες με «πρώτα βιολιά» τον Άδωνη, τον Βορίδη τον Σαμαρά και τον Κικίλια… 

Οι ίδιοι που ζητούσαν και ζητούν πέντε απολύσεις στο Δημόσιο έναντι μιας πρόσληψης, που βρήκαν κάθε παραθυράκι νόμιμο ή μη της νομοθεσίας, που πέταξαν στο δρόμο τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών (που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέσα σε μία νύχτα από την κυβέρνηση Σαμαρά προκειμένου να αντικατασταθούν από ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας), έρχονται τώρα και κλαίνε για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο, κατηγορώντας ως υπαίτιο τον Τσίπρα και την κυβέρνηση της αριστεράς.

Δεν είναι πως δεν ξέρουν, δεν είναι πως δεν καταλαβαίνουν… Απλά κάνουν τους χαζούς ελπίζοντας πως θα τους πιστέψουν.

Έτσι ο Βασίλης Κικίλιας με απίστευτη θρασύτητα και χωρίς καμία αντίδραση από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, προχώρησε στο παραμύθι του, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για αναλγησία και υποκρισία.

«Είναι ακόμα ένα δείγμα του πόσο ανάλγητα και υποκριτικά λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση…», είπε ο Βασίλης Κικίλιας χύνοντας και ένα δάκρυ για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών τις οποίες κατά τον κ. Κικίλια «εκμεταλλεύτηκε» ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και επειδή δεν του έφτανε αυτό… αμφισβήτησε το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς και αναρωτήθηκε αν υπάρχει η ευαισθησία για τους μη έχοντες.

  • Το ότι η ΝΔ μόνη της ή με παρέα το ΠΑΣΟΚ έκοβε μισθούς και συντάξεις, δεν έχει καμία σημασία. 
  • Το ότι απέλυε κόσμο και έστελνε στο εξωτερικό τους ανέργους, ούτε κι αυτό έχει σημασία.
  • Προφανώς δεν έχει σημασία και πως δεν ψήφισαν κανένα κοινωνικό μέρισμα (εξάλλου ούτε σήμερα, Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στη Βουλή για το κοινωνικό μέρισμα). 
  • Ούτε έχει σημασία πως όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να ισορροπήσει τα χαμένα εισοδήματα των κατώτερων στρωμάτων, εκείνοι φωνάζουν πως πετάει τα λεφτά… προεκλογικά, αποκαλώντας τα «παροχολογίες» κλείνοντας το μάτι στα ιδιωτικά συμφέροντα.
  • Ούτε τους ενδιαφέρει πως είναι απόφαση της «Δικαιοσύνης». Και μάλιστα από τις κάκιστες στιγμές της Δικαιοσύνης με αρκετές αποκαλύψεις για την δικαστικό που πήρε την απόφαση.
  • Ούτε τους ενδιαφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστάτησε όταν βγήκε το θέμα στην επικαιρότητα…
  • Και βέβαια ούτε τους ενδιαφέρει πως έγινε αναστολή της απόφασης προφυλάκισης…

Αλλά αντί η ΝΔ να συνεισφέρει στην βελτίωση των Θεσμών και στην αναβάθμιση της πολιτικής ζωής, προτιμά μικροκομματικά και προεκλογικά να μαζέψει ψήφους…

Αν και εφόσον κάποιος τους πιστέψει…

Πράγμα, δύσκολο! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter