Ανεβάζει στροφές ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε Κρήτη, Αθήνα, Νέα Υόρκη και Αιγαίο ο Κασσελάκης τον Απρίλιο

Ανεβάζει στροφές ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε Κρήτη, Αθήνα, Νέα Υόρκη και Αιγαίο ο Κασσελάκης τον Απρίλιο

Φουλάρουν οι προεκλογικές μηχανές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών. Οι 208 υποψήφιοι για τις προκριματικές έχουν ήδη ανακοινωθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες του, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι πολύ πυκνό τους επόμενους δύο μήνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην Κρήτη μέχρι και τη Δευτέρα. Σήμερα θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ρεθύμνου και θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά της πόλης. Όλες οι ομιλίες του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη -και ίσως σε όλη την προεκλογική περίοδο- θα έχουν τη μορφή των ερωτωαπαντήσεων, όπως χθες το βράδυ στα Χανιά.

«Ντρέτα λόγια, αυτό να περιμένει ο κόσμος. Δεν είμαστε πιασμένοι από πουθενά, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε, ό,τι ερωτήσεις κάνει ο κόσμος θα τις απαντήσω. Κι αν κάτι δεν το ξέρω, θα πω “δεν ξέρω”. Γιατί όταν διεκδικείς να διοικήσεις τον κόσμο, δεν μπορείς να παίζεις “κορώνα – γράμματα” παριστάνοντας τον ξερόλα, πρέπει να το κάνεις με ταπεινοφροσύνη» είπε χαρακτηριστικά στο Zarpa Radio.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης από Χανιά: Καλά κάνω και έχω ψυχή Πολάκη – Εμείς δεν παίρνουμε άδεια από συμφέροντα (Video)

Κασσελάκης: Ο κόσμος να περιμένει ντρέτα λόγια – Να φύγει το άλλοθι του 41% (Video)

Φορτωμένο πρόγραμμα

Την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Κράτος Δικαίου και τη Δικαιοσύνη.

Στις 12 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Από τις 13 έως τις 16 Απριλίου θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ομογένειας. Πιθανόν να βρεθεί και μία μέρα στην Ουάσιγκτον. Στη Νέα Υόρκη θα παρακολουθήσει στις 14 Απριλίου την παρέλαση της Ομογένειας. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν οι προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει διαδικτυακά.

Στις 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Το διήμερο 19-20 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης ενδέχεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο.

Από τις 21 έως τις 28 Απριλίου ξεκινά η …ναυτική εβδομάδα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον ναύαρχο Αποστολάκη, θα κάνει με σκάφος τον γύρο του Αιγαίου. Ξεκινώντας από το Καστελόριζο, θα γυρίσει τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Υγεία στην Κω.

Όπως είναι κατανοητό το πρόγραμμα συνεχώς θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται μέχρι τις ευρωκάλπες. Παραδείγματος χάρη, μέσα στον Μάιο θα προγραμματιστεί εκδήλωση για τους συνταξιούχους, ενώ αναμένονται και άλλες δράσεις και περιοδείες σε όλη τη χώρα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter