Άννα Μισέλ πες αλεύρι…

Άννα Μισέλ πες αλεύρι…
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πιθανότατα υπέπεσε σε ένα μεγάλο σφάλμα, το οποίο πιθανότατα θα το πληρώσει. Ακόμα μεγαλύτερο όμως ήταν το επόμενο σφάλμα της, καθώς στην προσπάθειά της να εξωραΐσει τη φερόμενη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, είπε δημόσια πως οι παραλήπτες δεν είχαν ποτέ συναινέσει να λάβουν το email που έλαβαν από το γραφείο της και πως αν θέλουν μπορούν να κάνουν.

*** Πού τα βρήκε τα email των αποδήμων; «Τα email αυτά έχουν συλλεχθεί από το γραφείο μου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μου 5 χρόνια τώρα», απάντησε η ευρωβουλευτής. Πώς συλλέχθηκαν email αποδήμων που δεν έχουν καμία σχέση μαζί της και με το κόμμα της, αυτό φαντάζομαι θα πρέπει να το εξηγήσει στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία ανακοίνωσε σχετική έρευνα, μετά από πάνω από 100 καταγγελίες.

*** Πάμε όμως παρακάτω. Το email που έλαβαν στα ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία οι απόδημοι έφτασε με μόλις μερικά λεπτά της ώρας διαφορά από το ενημερωτικό email του υπουργείου Εσωτερικών για την επιστολική ψήφο. Τυχαίο; Όχι; Μένει να αποδειχθεί. Για την ώρα πάντως, θέτει υπό αμφισβήτηση το αδιάβλητο των εκλογών. Και όταν έχεις στην πλάτη σου ένα σκάνδαλο υποκλοπών, αποκτά το όλο θέμα ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

*** Υπάρχουν πάντως κι αυτοί που υποστηρίζουν, με επιχειρήματα, ότι η διαρροή της λίστας έγινε από το υπουργείο Εσωτερικών. Φαντάζομαι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν κι αυτοί την άποψή τους στην έρευνα της Ανεξάρτητης Αρχής.

*** Μαζί της τα έχουν πάρει και συνυποψήφιοί της, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα και πάνω απ’ όλους το Μέγαρο Μαξίμου για τη «σκόνη» που σήκωσε λίγο καιρό μετά την ψήφιση της επιστολικής ψήφου.

*** Μετά την καταδίκη από το Ευρωκοινοβούλιο για το Κράτος Δικαίου, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, έρχεται η ανασφάλεια στους εκλογικούς καταλόγους για να μας βυθίσει βαθύτερα στον πολιτικό εφιάλτη. Έχει κι άλλο πιο κάτω; Αμέ…
*** Η υπόγα του Μαξίμου βάζει τρόλς και στις δημόσιες διαβουλεύσεις των νόμων ή όντως μπαίνει κόσμος και γράφει αυτά;

*** Μάθαμε τα πάντα για το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Κολωνάκι. Πώς είναι από μέσα, πώς είναι από έξω, κάτοψη, είδαμε το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, τον αριθμό άδειας οικοδομής, τα πάντα, που στο τέλος τέλος αγοράστηκε (ή θα αγοραστεί δεν ξέρω με χρήματα που κέρδισε από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες). Λίγο παραπάνω μένει και ο Κυριάκος. Ούτε πώς είναι απ’ έξω ξέρουμε, ούτε πώς είναι από μέσα ξέρουμε, ούτε πώς αποκτήθηκε, ούτε τίποτα. Ποια από τις δύο περιπτώσεις παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βρείτε την απάντηση και δείτε τη χώρα σας να πέφτει άλλη μία θέση στην Ελευθερία του Τύπου…

*** Αν το εμπορικό τρένο που συγκρούστηκε με το επιβατικό στα Τέμπη, μετέφερε παράνομο επικίνδυνο υλικό, τότε είναι καλό για την κυβέρνηση γιατί φταίνε οι κακοί λαθρέμποροι και κανένας άλλος. Τάδε έφη Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ΝΤΑΜΑ

Διαβάστε επίσης: Τσικνοπέμπτη… ακρίβειας: «Τσουχτερές» οι τιμές στο κρέας – Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι (Video)

Τέμπη: Τα «εγκλήματα» της ιατροδικαστικής διαδικασίας

Έγκλημα Τέμπη: Συνεχίζεται η κάλυψη Μαξίμου σε Τριαντόπουλο για το μπάζωμα

Τι έκρυψαν κάτω από τα μπάζα στα Τέμπη;

Μαρία Καρυστιανού: Μόνη της και όλοι τους…

Τέμπη: Αντί GPS για τρένα είχαν τοποθετήσει σύστημα που βάζουν ντελιβεράδες – Εντόπιζε τη θέση τους «κατά προσέγγιση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter