Ανταλλαγή «βόμβα» στο ΝΒΑ: Στο Ντάλας ο Πορζίνγκις

Ανταλλαγή «βόμβα» στο ΝΒΑ: Στο Ντάλας ο Πορζίνγκις

Οι Μάβερικς θα αποτελέσουν τη νέα επαγγελματική «στέγη» του τραυματία Κρίσταπς Πορζίνγκις, μετά τη… θύελλα ανταλλαγών που ξέσπασε μεταξύ του Ντάλας και της Νέας Υόρκης.

Οι Νικς θα στείλουν στους Μάβερικς μαζί με τον πολύτιμο Λετονό πάουερ φόργουορντ/σέντερ και τους Κόρτνεϊ Λι και Τιμ Χάρνταγουεϊ με αντάλλαγμα τους Ουέσλεϊ Μάθιους, Ντένις Σμιτ Τζούνιορ και ΝτιΑντρε Τζόρνταν, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και δικαιώματα μελλοντικών draft.

Ουσιαστικά οι Μάβερικς έκαναν πραγματικότητα την… ευχή του Πορζίνγκις, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους των Νικς είχε εκδηλώσει την επιθυμία να γίνει ανταλλαγή.

Το ρεκόρ της Νέας Υόρκης στο φετινό πρωτάθλημα είναι το απογοητευτικό 10-40, ενώ μετρούν 11 διαδοχικές ήττες, 19 απώλειες στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις και 24 στις τελευταίες 26.

Η ανταλλαγή του Πορζίνγκις, που αναρρώνει από επέμβαση αποκατάστασης του αριστερού Αχίλλειου τένοντα (σ.σ. στις 13/2 του 2018), ενισχύει ακόμη περισσότερο το Ντάλας, καθώς προσθέτει στο δυναμικό του έναν παίκτη που είχε μέσο όρο 22.7 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 2.4 μπλοκ (NBA-best) μέχρι τον τραυματισμό του. Παράλληλα, μαζί με το παιδί θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Λούκα Ντόντσιτς, αναμένεται να συνθέσουν ένα ακαταμάχητο δίδυμο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter