Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ιδέα – Θα δώσω και την ψυχή μου» (Video)

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ιδέα – Θα δώσω και την ψυχή μου» (Video)

«Η τιμή που μου έκανε να μου παραδώσει τα ηνία της ΑΕΚ, θυμίζοντας πως είναι η μεγάλη του αγάπη και το παιδί του, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά. Η παράδοση των ηνίων έχει μεγάλη ευθύνη», τόνισε ο Μάριος Ηλιόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Η παιδεία και η υγεία είναι αλληλένδετα πράγματα που έχει ανάγκη κάθε σύγχρονη χώρα. Χωρίς παιδεία δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της παιδείας. Μέχρι σήμερα δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία από την Ελλάδα, παροδικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει και ο αθλητισμός. Δυστυχώς είμαστε μια χώρα χωρίς υποδομές και εκεί που έγιναν υποδομές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δυστυχώς παραμένουν αναξιοποίητα πολλά ολυμπιακά κέντρα και σκουριάζουν. Έχω δεσμευτεί στον κ. Μελισσανίδη πως έχω όραμα στις ακαδημίες, είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, που δεν είναι σύνηθες εκτός εξαιρέσεων στην Ελλάδα

Ο αθλητισμός, η ταχύτητα, η αδρεναλίνη είναι στοιχεία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω πετύχει αυτά που επεδίωξα στη ζωή μου και που οραματίστηκα. Στους αγώνες στίβου ως μαθητής και εν συνεχεία για 14 φορές πρωταθλητής στον μηχανοκίνητο. Η Sea Jets ξεκίνησε ως μικρή εταιρεία, αλλά τώρα είναι κεφάλαιο για τη ναυτιλία, είναι πυλώνας του ελληνικού τουρισμού και έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό. Εκεί βασίζεται η ελληνική οικονομία για τον εισερχόμενο τουρισμό

Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου, την αντίληψη μου και το είναι μου, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια για να κατακτώ τίτλους γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να μείνει φυλαχτό στους αιώνες των αιώνων».

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση βόμβα Μελισσανίδη: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ»

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ – Η ναυτιλία και η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter