Αντώναρος για Μητσοτάκη: «Κακοστημένα επικοινωνιακά τρικ»

Αντώναρος για Μητσοτάκη: «Κακοστημένα επικοινωνιακά τρικ»

Με την έκφραση «κακοστημένα επικοινωνιακά τρικ» σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος τη δήλωση-διάγγελμα Μητσοτάκη με το οποίο ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13%.

Σημειώνει πως πρόκειται για μία προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα, αναρωτιέται γιατί δεν μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης σε βενζίνη και υπογραμμίζει την «συστηματική αποσιώπηση του υψηλού αριθμού θανάτων» από το Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα καταλήγει πως όλα αυτά αποτελούν ασφαλείς ενδείξεις για σχεδιασμό αιφνιδιαστικών εκλογών ενώ σημειώνει πως με το να προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση τη δική της επικαιρότητα, σκάβει συστηματικά το λάκκο της.

1η ανάρτηση:

Διαβάζω με “έκτακτες ειδήσεις” ότι ο Μητσοτάκης — προφανώς για να αλλάξει ατζέντα — ανακοινώνει αιφνιδιαστικά μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13%. Για ποιους; Για όλους; Από πότε;
Μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο για τον μέσο Έλληνα να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης σε βενζίνη που με 70 λεπτά το λίτρο είναι στα δυο-τρία υψηλότερα της Ευρώπης;

2η ανάρτηση:

Προαναγγελία αύξησης κατώτατου για…Μάιο.
Αιφνιδιαστική μείωση ΕΝΦΙΑ κατά 13%.
Βομβαρδισμός με “νέα” έργα.
Συστηματική αποσιώπηση υψηλού αριθμού θανάτων από Μαξίμου.
Κλίμα μικροπολιτικής πόλωσης.
Αν όλα αυτά δεν είναι “ασφαλείς ενδείξεις” για σχεδιασμό αιφνιδιαστικών εκλογών(πολύ σύντομα;)τι είναι;

3η ανάρτηση:

Κυβέρνηση που αγνοεί την πραγματικότητα και προσπαθεί, με κακοστημένα επικοινωνιακά τρικ, να δημιουργήσει δική της “επικαιρότητα” σκάβει συστηματικά το λάκκο της. Τα γεγονότα είναι πιο ανθεκτικά από τα θέλω κάποιων πολιτικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter