Αντώναρος για Μητσοτάκη: Τι μυαλά κουβαλάει;

Αντώναρος για Μητσοτάκη: Τι μυαλά κουβαλάει;

Νέα επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκη χθες με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση είχε συγκρίνει τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας με τον επί χούντας υπουργό Σπαντιδάκη. Ο κ. Μητσοτάκης -πέραν των άλλων- εμφάνισε πλήρη άγνοια ιστορικών στοιχείων αλλά και πολιτικών, συνειδητά ή ασυνείδητα.

«Σήμερα η ΝΔ έχασε τη στήριξη ενός μεγάλου μέρους του στρατεύματος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Γράφει ο κ. Αντώναρος στο Facebook:

«Όταν ένας πρόεδρος ιστορικού κόμματος του οποίου ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Καραμανλής αποκατέστησε τη δημοκρατία συγκρίνει το ναύαρχο Αποστολάκη ( που επελέγη σημειωτέον επί Ν. Δημοκρατίας ως αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού) με τον χουντικό Σπαντιδάκη καταλαβαίνει εύκολα κανείς τι μυαλά κουβαλάει. Σήμερα η ΝΔ έχασε τη στήριξη ενός μεγάλου μέρους του στρατεύματος. Καλά δε βρίσκεται κανείς στο περιβάλλον του να του πει να μη λέει τέτοιες πολιτικές αρλούμπες;»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2303908409887178

Διαβάστε ακόμα: Θέλει θράσος κύριε Μητσοτάκη για να μιλάτε για τον Σπαντιδάκη

Διαβάστε ακόμα: Άγνοια Μητσοτάκη: Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παραιτείται και ορκίζεται υφυπουργός στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή

Διαβάστε ακόμα: Ο Κυριάκος πήρε γραμμή από τον Πρετεντέρη αλλά την πάτησε! (Photo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter