Αντώναρος για σύμβουλο Μητσοτάκη: Η λέξη ιδιώτης έχει δύο έννοιες

Αντώναρος για σύμβουλο Μητσοτάκη: Η λέξη ιδιώτης έχει δύο έννοιες

Επίθεση στον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού που χθες παραδέχτηκε ότι το Orus Reic πραγματοποίησε έρευνες.

«Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα» προσεχώς ή απλώς «αμαθής, ευτελής, ηλίθιος» ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού που προσπάθησε να μαζέψει κακήν κακώς την οn camera παραδοχή του ότι το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «έχει κάνει έρευνες, ας μην κοροϊδευόμαστε»; Ο ναύαρχος Διακόπουλος, που το πρωί της Τρίτης είπε ορθά-κοφτά σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι το Orus Reic «έχει κάνει έρευνες, ας μην κοροϊδευόμαστε» για να ανασκευάσει κάπως άγαρμπα αργότερα, μπήκε στο μικροσκόπιο του Ευάγγελου Αντώναρου.

Μεταφέροντας πληροφορίες ότι ουδόλως απαρατήρητη πέρασε η γκάφα Διακόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου -και πώς αλλιώς, αφού διέψευσε τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη-, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένει να δει αν ο σύμβουλος θα είναι οσονούπω… άτομο χωρίς ιδιότητα ή αν θα παραμείνει στη θέση του.

Όπως εξάλλου σχολιάζει στη σχετική του ανάρτηση στο Facebook, «ο Μητσοτάκης έχει μια τάση να επαινεί τους ανίκανους – ίσως γιατί τους έχει επιλέξει ο ίδιος».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου:

«Η λέξη ιδιώτης έχει στα ελληνικά δύο έννοιες:

1. Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα.

2. Αμαθής, ευτελής, ηλίθιος.

Ο απόστρατος ναύαρχος Διακόπουλος είναι σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού. Άρα ο πρώτος ορισμός δεν τον αφορά.

Αν τον αφορά ο δεύτερος, είναι δύσκολο να πει κανείς. Οι μέχρι τώρα δημόσιες εμφανίσεις του και οι αδέξιες τηλεοπτικές του τοποθετήσεις χαρακτηρίζονται τουλάχιστον από ανεπάρκεια – ασύμβατη με το υψηλό αξίωμα που φτιάχθηκε ειδικά για λόγου του.

Αποκορύφωμα η σημερινή του παρέμβαση. Σε μεγάλο κανάλι είπε επί λέξει για το τουρκικό ερευνητικό σκάφος: “Έχει κάνει έρευνες, ας μην κοροϊδευόμαστε”. Το ποιος κοροϊδεύει ποιον, είναι άλλη υπόθεση. Μάλλον η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.

Γιατί ο ναύαρχος, έστω κι αν δεν το συνειδητοποίησε, διέψευσε με όσα είπε τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον πρωθυπουργό, που στο διάγγελμά του στους Έλληνες μόλις πριν λίγες μέρες είχε πει ακριβώς το αντίθετο: Ότι δεν έχουν γίνει έρευνες.

Η γκάφα Διακόπουλου δεν πέρασε απαρατήρητη στο Μαξίμου. Γνωστός υφυπουργός του τράβηξε το αυτί κι ο Διακόπουλος, άπειρος και άγαρμπος, διέψευσε τον εαυτό του λέγοντας ότι εννοούσε κάτι άλλο από αυτό που είχε πει οn camera. Δυστυχώς γι’ αυτόν τα ντοκουμέντα στο YouTube δεν σβήνουν.

Έτσι σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν θα παραμείνει στη θέση του, αν κι ο Μητσοτάκης έχει μια τάση να επαινεί τους ανίκανους – ίσως γιατί τους έχει επιλέξει ο ίδιος. Και φυσικά τότε θα μπορέσουμε ενδεχομένως να φθάσουμε στο συμπέρασμα ποιοι από τους δυο ορισμούς του “ιδιώτη” (η ενδεχομένως και οι δυο) θα του ταιριάζουν γάντι».

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2774338779510803

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter