Αντώναρος: Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος άρχισε με τουπέ και στραβά

Αντώναρος: Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος άρχισε με τουπέ και στραβά

Με μία ανάρτησή του στο facebook o Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, σχολίασε τις πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη, εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορά μία από τις πρώτες του ανακοινώσεις, μετά την παρουσίαση που έκανε των νέων μελών της κυβέρνησης στη θέση του Στέλιου Πέτσα ο οποίος αναβαθμίστηκε και έγινε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών υπό τον ακροδεξιό Μάκη Βορίδη.

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη για τα ψέματα στην αντιμετώπιση της πανδημίας! (Video)

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε την ανακοίνωσή του κυρίου Ταραντίλη ο οποίος απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μετά την παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη πως υπήρχαν θέσεις ειδικών που ζητούσαν να περάσει σε κατάσταση καραντίνας η Θεσσαλονίκη νωρίτερα, αλλά η ίδια η κυβέρνηση προτίμησε να αφήσει τις Εκκλησίες ανοικτές…

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

«Ο φρέσκο-ορκισμένος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος άρχισε με τουπέ. Και στραβά.

Ζήτησε από την αντιπολίτευση να πει ποια εισήγηση των ειδικών αγνόησε η δεν έκανε δεκτή μέχρι τώρα η κυβέρνηση.

Για να απάντησε σε αυτή τη ρητορική ερώτηση οποιοσδήποτε πολίτης θα πρέπει να ξέρει τις εισηγήσεις. Κι αυτές τις κρατάει σαν εφτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα η κυβέρνηση.

Γιατί; Μήπως γιατί δεν τη συμφέρει να βγαίνουν στη δημοσιότητα;

Αυτό εξηγεί γιατί τις περιβάλλει με τόση μυστικοπάθεια και αρνείται να τις δημοσιοποιήσει — καθώς και τα πρακτικά των συνεδριάσεων τα οποία διάφοροι υπουργοί τα διαρρέουν κατά βούληση και αποσπασματικά στα ΜΜΕ. Όπως τους βολεύει δηλαδή.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter