Αντώναρος: Ο «οσφυοκάμπτης Πρωθυπουργός» που υπέκυψε στους εκβιασμούς της TUI

Αντώναρος: Ο «οσφυοκάμπτης Πρωθυπουργός» που υπέκυψε στους εκβιασμούς της TUI

Κριτική στην κυβέρνηση για τα επιπλέον μέτρα που έχει εξαγγείλει περιλαμβάνει στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Επισημαίνει πως η κυβέρνηση υποχώρησε στο ενδεχόμενο να ληφθούν επιπλέον μέτρα για τους πολίτες άνω των 65 ετών, καθώς θα ήταν αντισυνταγματικά και καλεί σε αντίσταση σε όλα τα «παράλογα, ηλίθια και υπερβολικά μέτρα».

Με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στο γερμανικών συμφερόντων (TUI) κρουαζιερόπλοιο «Mein Sciff 6» σημειώνει πως δεν αφήνει χρήματα στη χώρα ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως «οσφυοκάμπτη» που υπέκυψε στους εκβιασμούς της TUI.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

«Η κυβέρνηση προφανώς υπέκυψε στην αντίδραση όλων όσοι διαμαρτυρήθηκαμε έντονα για την πρόθεση επιβολής των σαφώς αντισυνταγματικών περιορισμών σε όλους τους Έλληνες πολίτες άνω των 65 ετών. Κι έτσι με δηλώσεις του δυστυχούς κυβερν. εκπροσώπου είπε πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αλλά σαφώς υπήρχε. Απλά οι άγαρμποι κυβερνώντες διέρρευσαν την πρόθεση τους για να μετρήσουν αντιδράσεις. Κι όταν είδαν ότι δεν τους έπαιρνε έκαναν πίσω. Γνωστή τακτική.

Αντίσταση λοιπόν σε όλα τα παράλογα, ηλίθια και υπερβολικά μέτρα ( π.χ. κλείσιμο των περιπτέρων από τα μεσάνυχτα) που σκαρφίζονται στην κυβέρνηση. Αντίσταση με ηρεμία, χωρίς βία, χωρίς ακρότητες. Αλλά με επιμονή και αποφασιστικότητα. Με επιχειρήματα, στοιχεία και αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων όσων θέλουν να μας μαντρώσουν και να μας.κλείσουν το στόμα. Όσα εκατομμύρια κι αν δώσουν στα κανάλια δεν θα τα καταφέρουν.

Ειδικά όταν επιβάλλουν αντιφατικούς κι αδιέξοδους περιορισμούς αλλά επιτρέπουν στην πανίσχυρη TUI να στέλνει τα κρουαζιερόπλοιά της με εκατοντάδες επιβάτες — που δεν αφήνουν κάτι στη χώρα — στις ελληνικές θάλασσες και τα ελληνικά λιμάνια. Ναι, τα κρουαζιεράπλοια που θεωρούνται από όλους τους ειδικούς τεράστιες εστίες μετάδοσης του κορωνοιού. Το ζούμε κι εμείς τώρα με το Mein Schiff 6 που — σύμφωνα με δημοσιεύματα — πλέει κατ εντολήν Χαρδαλια — προς Πειραιά! Προς τι; Να μείνει έξω από το λιμάνι! Κι αν χρειασθεί να μεταφερθούν όλοι οι επιβάτες, παρακάμπτοντας την Αθήνα, αεροπορικά με έξοδα της εταιρίας εκτός Ελλάδος. Αλλά ποιος θα το αποφασίσει αυτό; Ο δύσμοιρος Υπουργός Τουρισμού η ο οσφυοκάμπτης Πρωθυπουργός που στην αρχή του καλοκαιριού είχε υποκύψει αμαχητί στους εκβιασμούς της ΤUI;»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2810970345847646

Η κυβέρνηση προφανώς υπέκυψε στην αντίδραση όλων όσοι διαμαρτυρήθηκαμε έντονα για την πρόθεση επιβολής των σαφώς…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 28. September 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter