Αντώναρος: Οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν, δεν συγκαλύπτουν!

Αντώναρος: Οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν, δεν συγκαλύπτουν!

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τη νοσηλεία του Βρετανού πρωθυπουργούm Μπόρις Τζόνσον στην εντατική για κορονοϊό και την αντιμετώπισή του από το βρετανικό Τύπο.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, ο Τύπος αποκάλυψε πως δεν επρόκειτο για «ήπια συμπτώματα» όπως ήθελε να πιστεύουν το πρωθυπουργικό γραφείο, και πως το νοσοκομείο ετοιμαζόταν να τον υποδεχθεί. Παραπέμπει μάλιστα σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Guardian. 

Παράλληλα σημειώνει με νόημα πως οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν και δεν συγκαλύπτουν και προσθέτει πως το αναφέρει έχοντας υπόψη του «δυο συγκεκριμένες αφορμές που αν χρειασθεί» όπως αναφέρει «κι αν προκληθώ θα αποκαλύψω». Αναφέρεται βέβαια στην Ελλάδα. 

Διαβάστε την ανάρτησή του στο Facebook:

«Θα συνιστουσα σε αρκετούς δημοσιογράφους ( αλλά και πολιτικά πρόσωπα που νομίζουν πως η ωραιοποίηση μιας κατάστασης — τους — εξυπηρετεί) να διαβάσουν αυτό το εξαιρετικό άρθρο απο τον Guardian. Αποκαλυπτει πως ο Βρετανός πρωθυπουργός και το επιτελείο ψεύδονταν μιλώντας για “ηπια συμπτώματα” ενώ μάλιστα απο την Πέμπτη ετοιμαζόταν το νοσοκομείο να δεχθεί τον Τζόνσον του οποίου η εισαγωγή έγινε Κυριακή βραδυ. Και σήμερα κατέληξε στην εντατική, έχοντας αναγκασθει προηγουμένως να εκχωρήσει τη λειτουργία της κυβέρνησης στον Υπουργό Εξωτερικών Ράαμπ. Οι δημοσιογραφοι αποκαλυπτουν. Δεν συγκαλύπτουν. Το λέω αυτό με δυο συγκεκριμένες αφορμές που αν χρειασθεί κι αν προκληθω θα αποκαλύψω. Περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2658691014408914

Θα συνιστουσα σε αρκετούς δημοσιογράφους ( αλλά και πολιτικά πρόσωπα που νομίζουν πως η ωραιοποίηση μιας κατάστασης –…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 6. April 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter