Αντώναρος προς Μητσοτάκη: Στη Δημοκρατία δεν υποδεικνύουν οι πολιτικοί στους πολίτες που θα ασκούν κριτική

Αντώναρος προς Μητσοτάκη: Στη Δημοκρατία δεν υποδεικνύουν οι πολιτικοί στους πολίτες που θα ασκούν κριτική

Μαθήματα Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Όπως φαίνεται αφορμή ήταν tweet του πρωθυπουργού με το οποίο δίνει «συμβουλές» προς όλες τις κατευθύνσεις να μην ασκούν κριτική στον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά στον ίδιο…

«Στη δημοκρατία, κύριε Μητσοτάκη, οι πολιτικοί δεν έχουν καμμιά δουλεια να υποδεικνύουν στους πολίτες που, με ποιον τρόπο και σε ποιον θα ασκούν κριτική» γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: «Ιπποτισμοί» Μητσοτάκη προς Τσιόδρα με αποδέκτη τον ίδιο!

Όλη η ανάρτηση του ΕΥάγγελου Αντώναρου:

«Στη δημοκρατία, κύριε Μητσοτάκη, οι πολιτικοί δεν έχουν καμμιά δουλεια να υποδεικνύουν στους πολίτες που, με ποιον τρόπο και σε ποιον θα ασκούν κριτική. Ειναι αναφαιρετο και αδιαπραγματευτο δικαίωμα τους — σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Δική σας δουλειά είναι να φροντίζετε ΕΓΚΑΙΡΩΣ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Οχι με ευχολόγια. Οχι με πολιτικές γενικολογίες. Οχι με κατηγοριοποιησεις των πολιτών. Οχι αφήνοντας αναξιοποίητους τους θερινους μήνες. Αλλά με συνολικό ολοκληρωμένο προγραμμα δράσης. Και γενναία ενίσχυση με οικονομικές επιδοτήσεις σε ζεστο χρήμα — οχι δήθεν φορολογικές μειώσεις — σε όσους πλήττονται. Οχι βλέποντας και κάνοντας. Αμεσα. Οπως γίνεται σε ΟΛΕΣ τις χώρες της Ευρωπης.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter