Απαγωγή εξάχρονου στην Κηφισιά: «Μπορεί να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα» λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Απαγωγή εξάχρονου στην Κηφισιά: «Μπορεί να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα» λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Συνεχίζουν οι αρχές τις έρευνες για τον εντοπισμό του εξάχρονου Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον ο οποίος απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ΣΚΑΙ είναι πιθανό να έχει βγει ήδη εκτός Ελλάδας.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

Οι αρχές ερευνούν γύρω από το περιβάλλον του πατέρα καθώς υπήρχαν διαφορές με τη μητέρα του παιδιού.

«Λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και διευκρίνισε ότι «δεν είναι να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου» αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο με το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή του 6χρονου (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter