Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο με το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή του 6χρονου (Video)

Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο με το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή του 6χρονου (Video)

Βίντεο από το λευκό βαν που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή του μικρού Ράινερ το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι του στην Κηφισιά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Κάμερες από τα γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει καρέ-καρέ την αρπαγή του 6χρονου. Ενώ βίντεο που παρουσιάστηκε στο MEGA δείχνει να κινείται στο δρόμο ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο έβαλε το παιδί, ο άνθρωπος που το άρπαξε σύμφωνα με την γιαγιά του. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης ένας κουκουλοφόρος τον άρπαξε από το σπίτι που έμενε με την μητέρα και τη γιαγιά του. Από τότε η τύχη του αγνοείται, ενώ έχει εκδοθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε επίσης: Πού στρέφονται οι έρευνες για την αρπαγή του εξάχρονου στην Κηφισιά – Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Σημειώνεται ότι υπήρξε έντονη διαμάχη για την επιμέλεια του 6χρονου μεταξύ των γονέων, της Ελληνίδας μητέρας και του πατέρα που έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία.

«Φορούσε κουκούλα, μπλε μπλούζα και άσπρο παντελόνι. Οι κάμερες τον έχουν καταγράψει. Άντρας περίπου 40 ετών, με βάρος λίγο περισσότερο από το κανονικό, αλλά φορούσε κουκούλα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βαν νοικιάστηκε στο όνομα συγγενικού προσώπου του πατέρα του 6χρονου πριν από λίγες ημέρες. Το παρέλαβαν από το αεροδρόμιο και μετά την απαγωγή το εγκατέλειψαν σε υποκατάστημα της εταιρίας στη λεωφόρο Συγγρού.

Η μητέρα, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές. «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στο MEGA.

«Ψάχνει» τον πατέρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ τα ίχνη του οποίου αναζητούν οι ελληνικές Αρχές είναι από την Νορβηγία. Για την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι εκείνος που άρπαξε το παιδί.

«Ο μπαμπάς είναι Νορβηγός, μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας. Εμείς έχουμε από χθες στείλει επιστολή και στον ίδιο και στους δικηγόρους του, αλλά δεν έχουμε λάβει το παραμικρό στίγμα», λέει ο δικηγόρος της μητέρας.

Ο πατέρας του 6χρονου, βρίσκεται στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και ξεκίνησε μία μαραθώνια δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού.

«Είναι αντιδικία διετίας, η οποία έχει κριθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό όσον αφορά στα ελληνικά αστικά δικαστήρια, που έχουν κρίνει και πρωτόδικα και εφετειακά ότι το συμφέρον του παιδιού είναι να παραμείνει στην Ελλάδα με τη μητέρα του», σημείωσε ο δικηγόρος της μητέρας του 6χρονου, Χρήστος Οικονομάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter