Απάντηση της CCC: Παραπλανητική η εικόνα της εταιρείας από μερίδα ΜΜΕ

Σε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες προχώρησε η κατασκευαστική εταιρεία CCC που εδρεύει στην Αθήνα, απορρίπτοντας κατηγορηματικά «την παραπλανητική απεικόνιση της εταιρείας, όπως προβάλλεται από μερίδα των μέσων».

Στην ανακοίνωση της εταιρείας, τονίζεται ότι «σε συνέχεια της απόφασης υπέρ της CCC στο Ελβετικό Δικαστήριο, η CCC, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και προσδοκά τη θετική έκβαση της νομικής της διαμάχης και στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης: Η αποκαλυπτική απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου - Ο Καλογρίτσας διαπραγματευόταν επί 1 χρόνο έργο που λέει ότι είναι εικονικό

«Η CCC εκφράζει τη λύπη της που το όνομά της συνδέεται με μια πολιτική αντιπαράθεση και εμπιστεύεται πλήρως το ελληνικό δικαστικό σύστημα για την επίλυση της αντιδικίας με την εταιρεία "Τοξότης"», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της CCC όπως δημοσιεύεται τις τελευταίες ώρες σε δεκάδες ΜΜΕ:

Η Consolidated Contractors Company (CCC) χρονολογείται από το 1952, όταν τρεις νέοι ταλαντούχοι επιχειρηματίες, οι αείμνηστοι Kamel Abdul-Rahman, Hasib Sabbagh και Said Khoury, ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ίδρυση μιας από τις πρώτες αραβικές κατασκευαστικές εταιρείες.

Διαβάστε επίσης: Ο Καλογρίτσας, το Documento και τα βοσκοτόπια της ΝΔ

Το 1976, η CCC εγκαινίασε τα γραφεία της στην Αθήνα και έκτοτε θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα της.

Η CCC δεν αναλαμβάνει έργα εντός της Ελλάδας σε συμμόρφωση με το Νόμο 89/1967, που αναφέρεται σε επιχειρήσεις των οποίων αποκλειστικός σκοπός είναι η παροχή υποστήριξης στα κεντρικά τους καταστήματα και σε θυγατρικές εκτός Ελλάδος (Λίβανο και διάφορες χώρες του εξωτερικού αντίστοιχα).

Μετά από δεκαετίες ανάπτυξης, η CCC μια οικογενειακή επιχείρηση, έχει εξελιχτεί σε έναν διεθνή κατασκευαστικό όμιλο, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος εξειδικεύεται στην υλοποίηση μεγάλων και απαιτητικών κατασκευαστικών έργων παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης: Μια απάντηση στη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη

Παρόλο που οι επιχειρηματικές δραστηριότητές της CCC είναι εκτός Ελλάδος, όπως, στη Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS ή ΚΑΚ), η συνεισφορά της στην Ελληνική οικονομία είναι ουσιαστική. Μετουσιώνεται κυρίως μέσω της δημιουργίας άμεσης οικονομικής αξίας που κατανέμεται σε λειτουργικές δαπάνες, φορολογία, αποδοχές και παροχές εργαζομένων και προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η CCC παρακολουθεί προσεκτικά τις πρόσφατες εξελίξεις και απορρίπτει κατηγορηματικά την παραπλανητική απεικόνιση της εταιρείας, όπως προβάλλεται από μερίδα των μέσων.

Σε συνέχεια της απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Γενεύης υπέρ της θυγατρικής της CCC

«Al Ghandi & Consolidated Contractors International Company LLC», η CCC, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και προσδοκά τη θετική έκβαση της νομικής διαμάχης και στην Ελλάδα.

Η CCC εκφράζει τη λύπη της που το όνομά της συνδέεται με μια πολιτική αντιπαράθεση και εμπιστεύεται πλήρως το ελληνικό δικαστικό σύστημα για την επίλυση της αντιδικίας της θυγατρικής της «Al Ghandi» με την εταιρεία «Τοξότης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.