Απάντησε στον εαυτό του

Απάντησε στον εαυτό του

Eπίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί στον ΣΚΑΙ: «Ο κ. Κασσελάκης έχει μια ιδιότυπη ασυλία και από τη ΝΔ και από την εγχώριο ολιγαρχία» είπε και υποστήριξε ότι «το μιντιακό σύστημα που ελέγχει ο κ. Μητσοτάκης, θέλει να επιβάλει ως αντίπαλό του αυτή την κατάσταση, για να μην έχει πολιτικό αντίπαλο».

«Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως δεν τον προβάλουν όσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη» λένε πηγές από την Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν:

«Μήπως την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στον εαυτό του; Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις και δημιουργεί συζήτηση στην ελληνική πολιτική σκηνή;»

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Ο Δένδιας τοποθετεί σε θέση – κλειδί έναν άσπονδο εχθρό του Φλώρου

Μάρτυρας Enterprise Greece: «∆εν µε κάλεσαν ποτέ για κατάθεση» για την υπόθεση µε τις µίζες που αρχειοθετήθηκε από την οικονοµική εισαγγελία

∆ιδάσκει «κοινωνική αναλγησία» ο Τσακλόγλου

Μια γεωλόγος λύνει το μυστήριο του τοπίου στον πίνακα της «Μόνα Λίζα»

Σοκ στον Βόλο: 17χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Πλημμύρες Θεσσαλία: Μήνυση σε Αγοραστό, ΥΠΕΝ, ΟΣΕ από ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της – Γείτονας και πυροσβέστες της έσωσαν τη ζωή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter