Απάντηση Πολάκη σε ΝΔ: «Ότι είχα να πω το είπα και δεν παίρνω λέξη πίσω»

Απάντηση Πολάκη σε ΝΔ: «Ότι είχα να πω το είπα και δεν παίρνω λέξη πίσω»

Για απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αλλάξει το κυρίαρχο θέμα συζήτησης που είναι οι θάνατοι εκτός ΜΕΘ και η μελέτη Τσιόδρα -Λύτρα, κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση – απάντηση στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας που τον κατηγόρησε για «συσκέψεις υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με εισαγγελείς για δικαστικές υποθέσεις».

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Ότι είχα να πω το είπα στην εκδήλωση και δεν παίρνω λέξη πίσω. Λειτούργησα εντελώς και μόνο ΘΕΣΜΙΚΑ! Εγώ πήγα στοίβες από στοιχεία στους εισαγγελείς για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και ζήτησα να ενημερωθώ επισήμως για την πορεία της διερεύνησης καθώς όχι απλά καθυστερούσε αλλά δεν έκαναν τίποτα όπως διαπιστώθηκε!» και σημειώνει πως ο ελληνικός λαός «ξέρει πως το κόμμα των απευθείας αναθέσεων,της ασυλίας στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια,το κόμμα που κάλυψε Γεωργιαδηδες και Λιγναδηδες ,το κόμμα που πληρώνει παράνομα την πρώην εταιρεία του σημερινού διοικητή της ΕΥΠ (που διορίστηκε με πτυχίο μουσικού), αυτό το κόμμα λοιπόν η ΝΔ-Μητσοτακης Α.Ε.»

Διαβάστε επίσης: Πολάκης προς Οικονόμου: Προσπάθησες να καλύψεις τον ψεύτη Μητσοτάκη και προκάλεσες μεγαλύτερο ζήτημα

Ταυτόχρονα ο Παύλος Πολάκης σημειώνει πως όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μεταφέρει τη συζήτηση από τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας όπως και από τη μελέτη Τσιοδρα-Λύτρα που οφείλονται στην καταστροφική διαχείριση από την Κυβέρνηση, δεν θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σε μια ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να αλλάξει το κυρίαρχο θέμα συζήτησης των 12.000 ΘΑΝΑΤΩΝ από κοβιντ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ,η Νέα Δημοκρατία έβγαλε την ανακοίνωση που φαίνεται στις φωτό 1-2.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ,τώρα που τελείωσα το χειρουργειο που έκανα και το ειδα είναι η ΕΞΗΣ:
Ότι είχα να πω το είπα στην εκδήλωση και δεν παίρνω λέξη πίσω .Λειτούργησα εντελως και μόνο ΘΕΣΜΙΚΑ !

Εγώ πήγα στοίβες από στοιχεία στους εισαγγελείς για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και ζήτησα να ενημερωθώ επισήμως για την πορεία της διερεύνησης καθώς όχι απλά καθυστερούσε αλλά δεν έκαναν τίποτα όπως διαπιστώθηκε !

Ο ελληνικός λαός ξέρει καλά ποιοι ΠΑΛΕΨΑΝ να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία που μας χρεωκόπησε.

Ξέρει επίσης ποιοι και πως ,αυτό το εμπόδισαν μέσα από παρακρατικούς μηχανισμούς σε τμήμα της Δικαιοσυνης και του βαθεος κρατους τους.

ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ πως το κόμμα των απευθειας αναθέσεων,της ασυλίας στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια,το κόμμα που κάλυψε Γεωργιαδηδες και Λιγναδηδες,το κόμμα που πληρώνει παράνομα την πρώην εταιρεία του σημερινού διοικητη της ΕΥΠ (που διορίστηκε με πτυχίο μουσικού) ,αυτό το κόμμα λοιπόν η ΝΔ-Μητσοτακης Α.Ε.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ,γιατί είναι ο πυρήνας του!!!

ΥΓ. Όσο και να προσπαθείτε να μεταφέρετε τη συζήτηση από τους χιλιαδες νεκρούς της πανδημιας που οφείλονται όπως και από τη μελέτη Τσιοδρα-Λύτρα στην καταστροφική διαχείριση από εσάς ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

Πρέπει να ΦΥΓΕΤΕ ΧΤΕΣ !!

Είστε ανεπαρκείς,ψεύτες και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το λαό και τη χώρα πλέον !»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter