Πολάκης προς Οικονόμου: Προσπάθησες να καλύψεις τον ψεύτη Μητσοτάκη και προκάλεσες μεγαλύτερο ζήτημα

Πολάκης προς Οικονόμου: Προσπάθησες να καλύψεις τον ψεύτη Μητσοτάκη και προκάλεσες μεγαλύτερο ζήτημα

Για χονδροειδή ψέματα του κυβερνητικού εκπροσώπου κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιάννη Οικονόμου πως «η μελέτη Τσιόδρα -Λύτρα δεν παραδόθηκε ποτέ στον Κ. Μητσοτάκη και δεν ήταν σε γνώση των συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου».

Όπως αναφέρει, ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας στη συνέχεια όχι μόνον δεν διέψευσε ότι έστειλε τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα στον Μητσοτάκη αλλά είπε και τα αυτονόητα.

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Οικονόμου σημειώνει πως «στην προσπάθειά σου να καλύψεις τον ψεύτη Μητσοτάκη, προκάλεσες ακόμη μεγαλύτερο ζήτημα:
Αν ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και επικεφαλής της Επιτροπής για την πανδημία ΔΕΝ τον είχε ενημερώσει για τα αποτελέσματα τόσο της δικής του μελέτης όσο και των εκατοντάδων παρόμοιων του εξωτερικού, πώς μπορεί να μένει στη θέση του;
Αποφασίστε τι είστε:  Ψεύτες ή επικίνδυνα άσχετοι! Η απάντηση είναι και τα δύο μαζί!!!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη;

ΣΑΣ ΤΟΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ !!!
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ…
Ο πολιτικός κλόουν της κυβέρνησης βγήκε σήμερα και δήλωσε ότι: “η μελέτη Τσιόδρα -Λύτρα δεν παραδόθηκε ποτέ στον Κ. Μητσοτάκη και δεν ήταν σε γνώση των συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου.”
XΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΨΕΜΑ, το οποίο ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ στη συνέχεια από τον ίδιο τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος όχι μόνο ΔΕΝ διέψευσε ότι έστειλε τη μελέτη στον Μητσοτάκη, αλλά “έστριψε πιο βαθιά το μαχαίρι στην πληγή” λέγοντας το αυτονόητο ότι: “η συγκεκριμένη δημοσίευση επιβεβαιώνει παρόμοιες παρατηρήσεις σε προηγούμενες επιδημίες, αλλά και στην παρούσα πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο”.
Γιάννη Οικονόμου στην προσπάθειά σου να καλύψεις τον ψεύτη Μητσοτάκη, προκάλεσες ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ζήτημα:
Αν ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και επικεφαλής της Επιτροπής για την πανδημία ΔΕΝ τον είχε ενημερώσει για τα αποτελέσματα τόσο της δικής του μελέτης όσο και των εκατοντάδων παρόμοιων του εξωτερικού, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;
Αποφασίστε τι είστε: ΨΕΥΤΕΣ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣΧΕΤΟΙ!

Η απάντηση είναι και τα δύο μαζί!!!

 

Διαβάστε επίσης: 

Με τον Τσιόδρα ή με τον Λύτρα;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter