Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για υποκλοπές: «Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για υποκλοπές: «Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του»

Ανακοίνωση-απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία στην προσπάθειά της να αλλάξει την ατζέντα από το ζήτημα των υποκλοπών δημοσιογράφων, πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την παρακολούθηση του ΚΚΕ, δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «ανακοίνωση – παραλήρημα της ΝΔ ».

«Στην ανακοίνωση – παραλήρημα της ΝΔ για τις δήθεν ‘διαπιστώσεις- φωτιά’, που προέκυψαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών σε σχέση με τις καταγγελίες του ΚΚΕ για παρακολουθήσεις του τηλεφωνικού του κέντρου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν λόγια για να απαντήσει κανείς στα σοβαρά», σημειώνει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ η κυβερνητική πλειοψηφία τα έχει πια κάνει όλα. Και φίμωση και συγκάλυψη και εκβιασμούς και υπονόμευση της εξεταστικής και λάσπη για τη περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έπιασε. Κανένας αντιπερισπασμός δε λειτούργησε», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής:

»Κανείς δε μπορεί πια να σώσει τον κ. Μητσοτάκη από την αλήθεια που σύντομα θα βγει στο φως, είτε το θέλει είτε όχιΚαι ας πιάνεται ο πνιγμένος από τα μαλλιά του…».

Της ανακοίνωσης ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκε η άκρως προκλητική τοποθέτηση της κυβερνητικής παράταξης, όπου μεταξύ άλλων ανακάλυψε δήθεν «διαπιστώσεις- φωτιά» σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις καταγγελίες του ΚΚΕ σχετικά με τις παρακολουθήσεις που είχε καταγγείλει ο Περισσός.

«Τα σκοτεινά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το ζήτημα της παρακολούθησης του τηλεφωνικού κέντρου και των επικοινωνιών του ΚΚΕ το 2016» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν δίνει την παραμικρή απάντηση σχετικά με το «γαλάζιο» μπλόκο στο αίτημα του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών.

Διαβάστε επίσης:

O Τασούλας βάζει πλάτη στην εκτροπή: «Δεν υπάρχουν αυτόκλητοι καλεσμένοι» λέει για Ράμμο

Επιτροπή Θεσμών: Η ΝΔ μπλοκάρει την ενημέρωση Ράμμου για τα ευρήματα της ΑΔΑΕ – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας σε Τασούλα: Ζήτημα μείζονος θεσμικής σημασίας η ανταπόκριση στο αίτημα Ράμμου

Απόρριψη αιτήματος Ράμμου: Καταλύεται το Σύνταγμα, αλλά ο Μπούρας προβληματίζεται για τη fake γουρουνοπούλα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter