Απευθείας ανάθεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την ακροδεξιά φιέστα Μητσοτάκη στον Έβρο

Απευθείας ανάθεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την ακροδεξιά φιέστα Μητσοτάκη στον Έβρο

Δεν φαίνεται να ξεχνά τις συνήθειές της η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς ακόμη και τις παραμονές των εθνικών εκλογών και συνδυάζοντας το τερπνόν της άγρας ακροδεξιών ψήφων με το ωφέλιμο της τακτοποίησης συμφερόντων το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέθεσε σε εταιρεία που συστήθηκε πριν από ένα μήνα την φιέστα μισαλλοδοξίας και διχασμού του Έβρου στην οποία και μίλησε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news24/7, το έργο για τη διοργάνωση της ακροδεξιάς φιέστας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον φράχτη στον Έβρο δόθηκε με απευθείας ανάθεση και, μάλιστα, με τη διαδικασία του κατ΄ επείγοντος, ενώ σε μια πατέντα που θυμίζει την «μετρ» των απευθείας αναθέσεων Σοφία Νικολάου η εταιρεία OVAL E.E. που ανέλαβε το έργο που κόστισε 27.280 ευρώ συστάθηκε μόλις πριν από έναν μήνα και συγκεκριμένα την 1η Φεβρουαρίου.

Στα έγγραφα που παρουσιάζει η ιστοσελίδα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «την απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος αναφορικά με την ενοικίαση ηχητικού, φωτιστικού και λοιπού εξοπλισμού και οργάνωση εκδήλωσης, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο στον Έβρο (πλησίον φράχτη) την Παρασκευή 31/03/2023, στην εταιρεία με την επωνυμία «OVAL Ε.Ε.», που εδρεύει στην Χαλάνδρι, Ζαλοκώστα 4, 15233, με Α.Φ.Μ. 802030813 – Δ.Ο.Υ. Χολαργού, τηλέφωνο 2106890007, αντί του χρηματικού ποσού των είκοσι επτά χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (27.280,00 €)».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το υπ. Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε:

«Την απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος αναφορικά με την ενοικίαση ηχητικού, φωτιστικού και λοιπού εξοπλισμού και οργάνωση εκδήλωσης, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο στον Έβρο (πλησίον φράχτη) την Παρασκευή 31/03/2023, στην εταιρεία με την επωνυμία «OVAL Ε.Ε.», που εδρεύει στην Χαλάνδρι, Ζαλοκώστα 4, 15233, με Α.Φ.Μ. 802030813 – Δ.Ο.Υ. Χολαργού, τηλέφωνο 2106890007, αντί του χρηματικού ποσού των είκοσι επτά χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (27.280,00 €)”».

 

Διαβάστε επίσης:

Αντιμεταναστευτικό κρεσέντο κυβέρνησης – Θα δώσουν 100 εκατ. ευρώ για φράκτη σε όλο τον Εβρο

Η Σοφία Νικολάου είναι η Νέα Δημοκρατία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter